A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Együtt demonstrál az MSZP és a Szolidaritás

Vágólapra másolva!
Bár a Bajnai Gordon vezette Együtt 2014 hivatalosan nem kereste még meg az MSZP-t, pénteken a szocialisták demonstrációján felszólal majd a választási együttműködés egyik alapítója, Kónya Péter is.
Vágólapra másolva!

Demonstrációt tart az MSZP pénteken az Egyetem téren, ahol felszólal majd Kónya Péter, az Együtt 2014 alapítói közé tartozó Szolidaritás vezetője is.

Horváth Csaba szerint 2014-ben a negyedik köztársaságot kell majd létrehozni, mert Orbán Viktor miniszterelnök miatt a harmadik köztársaságnak vége van. Azt mondta, széles társadalmi szövetségben hozzák majd létre a negyedik köztársaságot.

Arra a kérdésre, hogy ez az Együtt 2014-gyel történő együttműködést jelenti-e, azt mondta, minden demokratikus párt és szervezet szövetségére gondol, akik hisznek a szabadság eszméjében.

Az Együtt 2014 a pártok közül elsőként, és hivatalosan egyedüliként az LMP-t kereste csak meg, amely hétvégén tartja kongresszusát, ahol várhatóan a szövetségi politikáról is döntenek majd. A legkisebb ellenzéki párt megosztott, sok tag nem kíván együttműködni a szocialistákkal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!