A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Mennyit kapott Kálomista, Jáksó és Simicskáék?

Vágólapra másolva!
Az atlatszo.hu megszerezte az állami finanszírozású közmédiarendszer tavalyi költségvetését. Ebből kiderül, mennyibe kerültek az MTVA külső gyártású műsorai.
Vágólapra másolva!

A lap szerint 2012-ben Kálomista Gábor cégeinek a Hacktion és a Munkaügyek című sorozatokért 800 millió forintot fizettek, az Átok című műsorért pedig 233 millió forintot kapott a TV Com Kft., amelynek levelezési címe megegyezik a Kálomista-féle Megafilm Service Kft. és a Megafilm Kft. székhelyével. A Jáksó László nevével fémjelzett szappanopera, az időközben megbukott Marslakók közel egymilliárd forintba került, a Forma-1 futamokra 1,3 milliárd, míg a fociközvetítésekre 2,2 milliárd forintot költött az MTVA, írja az atlatszo.hu.

Összesen mintegy másfél milliárd forintot fizetett a közmédiarendszer a Show and Game Kft. és a Hung-Ister Zrt. által gyártott műsorokért, írja a lap. A Show and Game tulajdonosa Závodszky Zoltán, aki az MTVA vezérigazgató-helyettese volt 2011 áprilisáig, ahonnan visszament műsorgyártó cégéhez. Őt Fazekas Csaba vette fel, aki a Hung-Ister Zrt.-től került az MTVA vezérigazgatói posztjára, de 2011 februárjában lemondott, és visszatért korábbi cégéhez. A Hung-Ister tulajdonosa 50 százalékban a Simicska Lajos érdekeltségi körébe tartozó B-Reklám Kft.

Az Átlátszó birtokába jutott adatok szerint a Show and Game és a Hung-Ister közösen gyártották a Maradj Talpon című műsort, amiért az MTVA összesen 745 millió forintot fizetett tavaly. A Show and Game és az MTVA közösen gyártotta a Dal című Eurovíziós válogatót, ami 125 millió forintba került. A Hung-Ister önállóan gyártotta a Magyarország, szeretlen című műsort, amiért 527,7 millió forintot fizetett a közmédia, a Show and Game pedig szintén önállóan gyártotta a Bagi Nacsa/Poén Péntek című műsort, 83,8 millió forintért.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!