A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNAndrásfi Tibor
15:05VívásGrabiel Lugo-Tibor Andrasfi
HUNMarozsán Fábián
15:20TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNFucsovics Márton
15:25TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNSiklósi Gergely
15:30VívásNeisser Loyola-Gergely Siklosi
HUNPupp Réka
16:50CselgáncsGefen Primo-Reka Pupp
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
HUNFucsovics Márton | Marozsán Fábián
19:30TeniszTallon Griekspoor/Wesley Koolhof-Marton Fucsovics/Fabian Marozsan
NyílNyíl

Tovább dolgozik a milliárdos lottónyertes

Vágólapra másolva!
A szeptemberi hárommilliárdot lottónyeremény tulajdonosa osztogatni nem fog, jótékonykodni igen, egyébként meg továbbra is dolgozik. Pszichológusra nincs szüksége.
Vágólapra másolva!

Nem mondott fel a munkahelyén, és nem szándékozik elköltözni kelet-magyarországi lakóhelyéről az az ember, aki szeptemberben több mint 3 milliárd forintot nyert az ötös lotón - írja a Pénzcentrum.hu.

A portál állítása szerint megszerezte azt a kérdőívet, amit a Szerencsejáték Zrt. töltet ki a nagy nyereményeket megütő játékosokkal, természetesen önkéntes alapon. A legtöbben nem vagy csak nagyon röviden válaszolnak a kérdésekre, de a szeptemberi nyertes viszonylag bőbeszédű volt.

Az újdonsült milliárdos húsz éve játszik az ötös lottón fix számokkal, más szerencsejátékot azonban nem űz. Nem, illetve "csak szükség szerint" tervezi, hogy a környezetében ad valakinek a pénzből, jótékonykodni azonban akar. Hogy ezen kívül mire költ majd, még nem tudja pontosan - áll a cikkben.

A nyertes azt is írta, tart attól, hogy a vagyon negatív irányba változtatja meg a személyiségét, de bízik benne, hogy nem így lesz. Pszichológus segítségét nem kérte a hirtelen meggazdagodás feldolgozásához.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!