Arcon köpték és csicskáztatták az öngyilkossággal próbálkozó diákot

Vágólapra másolva!
Krisztián szülei tudták, hogy szekálják az iskolában, de sosem panaszkodott. A fiú testvére szerint lehet, hogy kényszerítették az öccsét. 
Vágólapra másolva!

Csicskáztatták, megütötték, nem egyszer az is előfordult, hogy arcon köpték azt a 17 éves székesfehérvári diákot, aki kedd reggel ugrott le az iskolája aulájába - írja a Blikk. A 17 éves Krisztiánt állítólag az Árpád Szakképző Iskola egyik bandája terrorizálta.

A fiú bátyja szerint a testvére sosem panaszkodott otthon - bár tudták, hogy szekálják az iskolában -, az eset előtti este még vidáman viccelődött édesanyjukkal, így teljesen váratlanul érte őket az eset. "Önszántából nem ugrott volna, lehet, hogy kényszerítették, vagy valahogy rávették" - mondta a testvér.

Krisztián túlélte az esést, de súlyos sérülésekkel szállították a Szent György Kórház intenzív osztályára. A Blikk úgy tudja, hogy a fiú kómában van, több csontja eltört, leszakadt a lépe, agyi ödémája alakult ki, artériasérülése miatt pedig egyelőre nem tudják megműteni.

Székesfehérváron nagy felháborodást váltott ki a történet, mert nem Krisztián az első, aki az Árpád Szakképző Iskola diákjai közül öngyilkos akar lenni. Karácsony előtt egyik tanulójuk egy társával egy vonat elé ugrott, és már nem tudták megmenteni.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!