Nem keresik tovább a nőt, akit elnyelt a föld Malajziában

Vágólapra másolva!
Túl kockázatos lenne tovább keresni azt az indiai turistát, aki alatt nyolc nappal ezelőtt beszakadt a járda Kuala Lumpurban.
Vágólapra másolva!

Nyolc nappal eltűnése után úgy döntöttek a malájziai hatóságok, hogy nem keresik tovább az indiai nőt, aki alatt beszakadt a járda Kuala Lumpurban. A 48 éves Vijaya Lakshmi Galit séta közben nyelte el a föld augusztus 23-án - írja a Sky News.

A nő egy nyolc méteres víznyelőbe esett, majd eltűnt

Nagy erőkkel keresték, de a papucsán kívül, semmit nem találtak meg a kezdeti 17 órás keresés során.

 Különböző csapatok keresték a város csatornáiban, de nem jártak sikerrel. Az ország tűzoltó- és mentőosztálya szerint túl veszélyes lenne további búvárokat küldeni utána. A csatornákat emberi ürüléktömbök tömítik el, tele van hajjal és étolajjal, ami szinte lehetetlenné teszi a csövekben való eligazodást.

Nor Hisham Mohamad, az osztály főigazgatója jelen volt a keresésnél pénteken, mint mondta, aggódott a búvárok biztonsága miatt, akiknek egy nagyon keskeny lyukon kellett áthaladniuk. Ugyanakkor a dugattyúhatás miatt fennáll a veszélye annak, hogy nem tudnak visszamenni a kiindulópontra. 

A keresési műveletben bevetettek kutyákat, kamerákat és radarokat használtak, hogy lássák, hol van föld alatti elzáródás.

  A rendőrség szerint Gali asszony körülbelül két hónapja érkezett Malajziába férjével és barátaival nyaralni. A baleset egy nappal azelőtt történt, hogy haza kellett volna térniük. 

Családja vízumát meghosszabbították, amíg várják a híreket.

Ahogyan arról korábban írtunk, nem esett baja annak az amerikai nőnek, aki épp Ohióban autózott, amikor egy kereszteződésben eltűnt alóla a talaj, és három métert zuhant a kocsijával. Egy másik szerencsétlenségben azonban többen meghaltak.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!