A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Kiadják Welsz Tamás holttestét

Vágólapra másolva!
A Blikk úgy tudja, hogy a holttestből minden szükséges mintát levettek a toxikológusok, így a hatóságok hozzájárultak az elhamvasztásához.
Vágólapra másolva!

A rendőrség várhatóan a jövő héten adja ki családjának Welsz Tamás holttestét – írja a Blikk. A lap információi szerint a hatóságok írásban hozzájárultak a test elhamvasztásához, miután a Simon Gábor volt MSZP-s politikus ellen indított eljárás koronatanújának holttestéből minden szükséges mintát levettek a toxikológusok.

A lapnak a család egy ismerőse azt mondta, Welsz Tamás holtteste már a halála napján a SOTE patológiai intézetébe került, ott végezték el a kórbonctani szakértői vizsgálatokat. A hatóságok értesítése szerint az orvosok önkezűséget állapítottak meg, bebizonyosodott, hogy idegen anyag okozott mérgezést, ezért a testet további toxikológiai vizsgálatnak vetették alá – írja a Blikk.

A lap úgy tudja, hogy a rendőrség a jövő héten készül kiadni a halotti anyakönyvi kivonatot Welsz hozzátartozóinak. Ez után indulhat meg a hagyatéki eljárás. Ez egyben azt is jelenti, hogy a család rendelkezhet arról, hogy mikor, hol és milyen módon helyezik örök nyugalomra.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!