A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Zűrzavaros hírek keringenek Welsz irodájáról

Vágólapra másolva!
A Blikk úgy tudja, hogy a Logodi utcai irodából a széfet is elvitték. A hvg.hu viszont úgy, hogy nem volt betörés, sőt, széf se volt az irodában. A rendőrség hivatalosan még nem mondott semmit.
Vágólapra másolva!

Nagyjából egy héttel ezelőtt feltörték Welsz Tamás budapesti irodáját, amelyet március 3-án a Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai átkutattak - írja a Blikk. A helyiséget a rendőrök lepecsételték. Az elkövető a gyanú szerint a férfihoz közel álló személy lehetett.

A lap szerint a Logodi utcai irodából nem a páncélszekrény tartalmát, hanem az egész széfet elvitték. A páncélszekrényben állítólag 30 millió forintnyi forint, euró és afrikai fizetőeszköz volt. Az irodából eltűntek a bútorok, sőt a világítótesteket is leszerelték. Az ügyben az eljárást az I. kerületi rendőrkapitányság folytatja le.

A Blikk szerint Welsznek több széfje is volt, érdi lakásának széfjét a férfi halála után a volt élettárs ürítette ki. A páncélban nagyjából 20 millió forint értékű valuta, egy Rolex, egy Omega és két másik nagy értékű karóra is volt, néhány dokumentummal együtt.

A hvg. hu ugyanakkor rendőrségi forrásból úgy tudja, hogy nem törtek be Welsz Tamás irodájába, és ott nem is volt semmilyen széf. Megkerestük a rendőrséget az ügyben, amint érkezik válasz a kérdéseinkre, frissítjük a cikkkünket.

Az ügyészség március 21-én közölte, hogy Welsz Tamás meghalt. A vállalkozót kihallgatásra vitte a rendőrség, amikor rosszul lett. Welsz Tamás neve a Simon Gábor elleni nyomozás során merült fel. Az MSZP elnökhelyetteséről az év elején derült ki, hogy egy osztrák bankszámlán elhelyezett 240 millió forintnyi devizát úgy, hogy azt nem vallotta be.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!