A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ezek az MTVA tervei a TeleSporttal

mtva épület kunigunda
Budapest, 2011. április 4. A Magyar Televízió (MTV) székháza a III. kerületi Kunigunda utcában. MTI Fotó: Kollányi Péter
Vágólapra másolva!
Gyökeresen átszervezi a sportszerkesztőségét az MTVA - tudta meg az Origo. Az átszervezéssel kapcsolatos kérdéseinket feltettük az MTVA-nak. Azt kérdeztük a köztévé sajtóosztályától, hogy hogyan alakítják át a jövőben a sportműsorokat, hányan készítik majd a tévés és rádiós sporthíreket, ahhoz képes, hogy most hányan dolgoznak a sportosztályon. Érdeklődtünk a tematikus sportcsatornáról is és az esetleges telesportos személyi változásokról is.
Vágólapra másolva!

Miközben azon sajnálkoznak, hogy nem vártuk meg levelüket (amelyet másnap reggel küldtek el) értesülésünk közlésekor, konkrét kérdéseinkre nem kaptunk választ. Így levelük erre vonatkozó részletét szöveghűen adjuk közre.

„Az Ön által feltett kérdések egy szerkesztőségi értekezleten elhangzottakra vonatkoznak, melyen esetleges tervekről esett szó. Az itt elhangzottak nem végleges elképzelések. Az MTVA időben fogja tájékoztatni a közvéleményt a sportszerkesztőséggel kapcsolatos esetleges változásokról, addig a sajtó szíves türelmét kérjük.”

Az MTVA épülete Forrás: MTI/Kollányi Péter

Az Origó tegnap írt arról, hogy az MTVA-ban Papp Dániel tartalomszolgáltatási igazgató egy értekezleten bejelentette az új sportfelállást. A Németh Zsolt által vezetett Hírfőszerkesztőség hat tévés és két rádiós sportújságírót vett fel. Vagyis nyolc új sportszerkesztő dolgozik majd a hírfőszerkesztőségnél. Ők fogják készíteni a jövőben a sportos hírműsorok többségét.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!