A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Így tombol DJ Gyurcsány

DJ Gyurcsány
Vágólapra másolva!
Mint arról az Origo is beszámolt, rendhagyó bulit tartott Gyurcsány Ferenc, aki a Terminál étteremben állt be a DJ-pult mögé. Ezeken az előzetes felvételeken megmutatjuk, milyen lemezlovas a volt kormányfő. A teljes videót éjszaka elkészítjük, és kedden reggel megnézhetik itt az Origón.
Vágólapra másolva!

A rendezvény weboldala előzetesen elég szűkszavú volt, semmit nem lehetett megtudni abból, milyen zenéket válogat majd a volt miniszterelnök. Most viszont elsőként mutatjuk meg, milyen hangulatban telt DJ Gyurcsány előszilveszteri partija.

Úgy tudjuk, hogy a buli legelején még csak a média munkatársai sokasodtak, később azonban dugig megtelt a terem. Gyurcsány Ferenc a Should I stay or should I go című örökbecsű nótával forrósította fel a hangulatot, amit a Republik Neked könnyű lehet slágerével fejelt meg.

A pártelnök később Eminemet is előhúzta a tarsolyból. A tomboló fiatalok a Feri, segíteni kell dallal viszonozták Gyurcsány zenei válogatását.

DJ Gyurcsány a Terminál étteremben. Forrás: videa.hu

Gyurcsány Ferencről köztudott, hogy nagyon szeret sütni, főzni, új recepteket kipróbálni. Erről több bejegyzést, fotót is megosztott a Facebook-oldalán. Ráadásul a volt kormányfőnek korábban egy szakácskönyve is megjelent. Ráadásul a táncparkett ördöge is.

Ki ne emlékezne még, hogyan is perdül táncra Gyurcsány Ferenc? Azt azonban kevesen sejtették, hogy lemezlovasnak sem utolsó.

Hogy lesz-e önálló lemeze a Demokratikus Koalíció elnökének, azt azért egyelőre nehéz lenne megjósolni.

Az viszont biztos, hogy kedden egy hosszú videóban is megnézheti itt, az Origón, hogyan telt Gyurcsány Ferenc idei előszilveszteri bulija.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!