A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Negyvenszer szúrt, mert nem ment a szex

Vágólapra másolva!
Tizenhat év fegyházbüntetésre ítélte a Fővárosi Törvényszék azt a férfit, aki egy késsel negyvenszer szúrt meg egy fiatal lányt, mert nem tudott közösülni vele. Kétszer is próbálkozott, de a szex egyszer sem sikerült. 
Vágólapra másolva!

A férfi tavaly márciusban találkozott Budapesten egy 17 éves lánnyal, akitől szexuális szolgáltatást remélt. Háromezer forintot adott lánynak, azonban valószínűleg csődöt mondott, mert a szex nem jött össze neki.

Visszament

Ezután körülbelül két órán át kocsikázott a városban, amikor úgy döntött, hogy újra próbálkozik. Ekkor már húszezer forintot adott a lánynak, de az aktus akkor sem sikerült.

Negyvenszer szúrt

A férfit ez annyira felzaklatta, hogy egy 16 centis késsel negyvenszer megszúrta a lányt, aki a helyszínen meghalt. A gyilkos elmenekült, és később öngyilkos akart lenni, de nem sikerült neki. A rendőrök tíz nappal később fogták el.

Beismerte, megbánta

A férfit, aki beismerte, és megbánta, amit tett, 16 év fegyházbüntetésre ítélték. Az ítélet nem jogerős, mert, bár az ügyész elfogadta, a védő és a vádlott három nap gondolkodási időt kért – tájékoztatott a Fővárosi Törvényszék.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!