Kerülje el a Nagytétényi utat, úgy két hónapra

Vágólapra másolva!
Csatornázási munkák miatt jövő keddtől várhatóan augusztus 20-ig jelentős torlódások várhatók Budapesten, a XXII. kerületi Nagytétényi út belső szakaszán.
Vágólapra másolva!

A Nagytétényi út Vöröskereszt utca és Sörház utca közötti szakaszán több ütemben félpályás útlezárásokra kell számítani. A 80-100 méter hosszú munkaterületek mellett jelzőlámpás irányítással, csak óránkénti 30 kilométeres sebességgel haladhat a váltakozó irányú forgalom.

Várhatóan június 16-tól 30-ig és július 14-től 31-ig ideiglenesen egyirányú lesz a Sörház utca Nagytétényi út felőli szakasza a Hegyfok utca felé, valamint a Vágóhíd utca a Gyár utca felé. A munkálatok miatt július 28-tól augusztus 7-ig a Borkő utca az Őrnagy utca felől zsákutcává válik. A Vágóhíd utcai buszmegállót mindkét irányban ideiglenesen áthelyezik, mert sávelhúzást alakítanak ki - írta a BKK.

A környéken jelentős torlódások várhatóak, ezért azt kérik: aki teheti, az válasszon másik útvonalat.


A BKK honlapján és a kozut.bkkinfo.hu linken már valós idejű közúti közlekedési információk is elérhetők. A fővárosban közlekedő autósok interaktív online térkép segítségével tájékozódhatnak arról, hogy hol milyen fennakadásokra kell számítaniuk. Az előre tervezett forgalomkorlátozások már napokkal az életbe lépésük előtt elérhetők az új webes felületen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről