A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Megvédte a kormányt a megtámadott kubai fiú

Vágólapra másolva!
A Facebookon üzent a megtámadott kubai fiú azoknak, akik – szerinte – hecckampányt csináltak az ügyéből. 
Vágólapra másolva!

A megvert szegedi lány párja, a kubai-magyar származású fiú nyílt bejegyzésben üzent azoknak, akik politikai célokra használják fel az esetüket – írja a Szegedma.hu. Ezzel indokolja azt is, hogy sem ő, sem a párja nem akar nyilatkozni az ügyben.

„Különösen zavar, hogy a jelenlegi emigráns hullám körül kialakult helyzetet okolják, illetve a kormány propagandáját támadják egyesek, hiszen megítélésem szerint, sőt biztos vagyok benne, hogy a történéseknek ehhez semmi köze” – írja Viktor, reagálva arra, hogy sokan a bevándorlókkal kapcsolatos óriásplakát-kampánnyal kötik össze a velük történteket.

Egyetemista lány,pont olyan mint a tied,az enyém. Szombat este, a bátyja és a barátja társaságában célpontja lett 3,...

Posted by Sajóné Mákos Edit on 2015. július 19.

Majd úgy folytatja: „Hiszen a bevándorlónak való kikiáltásom csak ürügy-provokáció volt ahhoz, hogy verekedést kezdeményezhessenek. Az ügy a hatóságokra tartozik, az ő dolguk annak tisztázása, hogy mi történt” – közölte a fiú.

Bejegyzése második felében megköszönte a neki és párjának írt támogató sorokat, kiemelve, egyszerre érzi magát magyarnak édesapja nevelése és kubainak édesanyja vére okán. A sajtóban megjelent információkat sem követni, sem kommentálni nem kívánja.

A támadásról egy videó is készült, itt megnézheti.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!