A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Emberkereskedő bűnbanda fejét fogták el

emberkereskedelem, bűnügy, elfogás
Vágólapra másolva!
Elfogták egy prostituáltakat külföldön futtató bűnszervezet vezetőjét Budapesten. A rendőrségi elfogásról videó is készült.
Vágólapra másolva!

Elfogtak Budapesten egy férfit, aki egy emberkereskedelemre szakosodott bűnszervezet vezetője volt; a bűnszervezet Magyarországon toborzott nőket, akiket aztán Franciaországban prostituáltként dolgoztattak – közölte a rendőrség.

A 48 éves szegedi férfit – akivel szemben emberkereskedelem miatt a francia hatóságok bocsátottak ki nemzetközi elfogatóparancsot – október 23-án fogták el, Budapesten.

A férfi egy magyarokból álló bűnbandát vezetett, amely 2014 óta szállított Franciaországba itthon toborzott nőket.

Strasbourgban, Nizzában, illetve Bordeaux-ban, bérelt lakásokban és az utcán prostituáltként dolgoztatták a nőket. A bűnözői csoport felderítésére a Nemzeti Nyomozó Iroda a francia hatóságokkal közös nyomozócsoportot hozott létre.

A banda most elfogott vezetőjét a hatóságok kiadják Franciaországnak Forrás: police.hu

Mint arról korábban az Origo is beszámolt, a bűnszervezet 12 tagját már márciusban, összehangolt akció keretében elfogták a rendőrök. A felszámolt bűnbanda közel negyven prostituáltat futtatott Franciaországban. A banda most elfogott vezetőjét a hatóságok kiadják Franciaországnak.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!