A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Kedden erősen felhős, borult lesz az ég. Kevés napsütés dél körül valószínű. Főleg a hajnali, reggeli és a délutáni, esti órákban valószínű többfelé eső, záporeső.

Az északi szél egyre nagyobb területen erősödik meg. 9 és 14 fok közötti értékeket mérhetünk délután.

Szerdán estig borult időre számíthatunk, sokfelé esővel. Az északnyugati szél erős, a nyugati és a középső tájakon viharos lesz. A csapadékos idő hatására mérsékelt lesz a felmelegedés: mindössze 10 fok körül alakulhat a maximum.

Csütörtökön napközben fokozatosan csökken a felhőzet, ezzel együtt csillapodik a szél is. Délután már kisüt a nap. 13-14 fok körüli értékeket mutathatnak a hőmérők.

Pénteken fátyol- és gomolyfelhők jelennek meg az égen, elsősorban délutántól fordulhat elő zápor.

Boldog névnapot

Október 11. az év 285. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 81 nap van hátra.

Ma a Brigittákat ünnepeljük.

A Brigitta kelta (ír) eredetű női név. Jelentése: magasztos. Ma Birgit, Brúnó, Celina, Cettina, Csák, Galina, Germán, Hont, Lajos, Mária, Pintyőke, Placida, Platina, Sándor, Szelina, Szendike, Tasziló, Tódor, Zelina, Zina, Zinaida, Zinajda névnap is van.

Távkapcsoló

A két nagy kereskedelmi csatornán egy-egy krimisorozatot kapunk, a TV2-n a Sherlock és Watsonból, az RTL Klubon a Castle-ből jön új rész. A Viasat3-on folytatódik a Supergirl, a FEM3-on a Joshi, a legjobb barát című talkshow új adását láthatjuk, a LifeNetworkön 23 órától újra elindul a Sokkoló függőségek - Kanadában.

Szultána Forrás: TV2

Mozipremierek

  • Inferno
  • 24 hét
  • Titkok és vallomások
  • Az utolsó tangónk
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!