A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6
Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Szerdán hidegfront érkezik, melynek hatására eleinte borult lesz az ég, és reggel többfelé valószínű eső, zápor. Délelőtt aztán észak felől szakadozik a felhőzet, egyre kevesebb helyen fordul elő csapadék, délután már inkább csak futó záporok alakulnak ki. A szél északira fordul és megerősödik.

14-15 fok köré gyengül a felmelegedés.

Csütörtökön változóan felhős időre van kilátás, főleg a középső tájakon lehet rétegfelhős az ég. Mérséklődik a légmozgás, csapadék már csak elvétve alakul ki. Tovább hűl a levegő: délután már csak 8 és 13 fok közötti értékekre számíthatunk.

Pénteken kitisztul a levegő, sok napsütés valószínű. Eső nem várható. Reggelre általában 0 és +5 fok közé süllyed a hőmérséklet, de néhol 2 méteres magasságban is fagyhat. Délután 12 fok körül alakul a hőmérséklet.

Szombaton egy újabb hidegfront hatására átmenetileg erősen megnövekszik a felhőzet, és a nap első felében többfelé, később már csak elszórtan várható eső, zápor. Az ÉNy-i szél nagy területen lesz erős, néhol viharos.

Vasárnap marad a szeles, gyakran erősen felhős idő, de inkább már csak futó záporok fordulnak elő. 10 és 15 fok közötti értékeket mutathatnak a hőmérők.

Boldog névnapot

Október 26. az év 300. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 66 nap van hátra.

Ma a Dömötöröket ünnepeljük.

A Dömötör férfinév a Demeter férfinév önállósult alakváltozata.

Távkapcsoló

A TV2-n este tíztől a Star Trek – Sötétségben című 2013-as sci-fi van terítéken, a Viasat3-on a Szállító 3. részét nézhetjük meg este kilenctől. A SuperTV2-n 22.10-től Micsoda nők Várkonyi Andreával a műsor, az HBO-n a Westworld újabb része megy felirattal 21.50-től.

Mozipremierek

  • Trollok
  • Halál Szarajevóban
  • Tökös ötös
  • A könyvelő
  • JutalomJáték
  • Graffaló és barátai
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!