Késeléssé fajult a családi ünnep

Vágólapra másolva!
A testvérét szurkálta meg egy szalkszentmártoni férfi. Életveszélyt okozó testi sértésért állítják bíróság elé. 
Vágólapra másolva!

A 29 éves vádlott és a bátyja tavaly apjuk szalkszentmártoni lakásában töltötte a húsvétot. Italozás közben vita alakult ki a sértett férfi és az apja között. A veszekedésben a vádlott az apja pártját fogta, és mindketten ököllel ütötték az idősebb testvért, akit az apa egy sörösüveggel és egy szerszámmal is bántalmazott.

Ezután a sértett úgy döntött, hazamegy, szólt a gyermekeinek, hogy menjenek vele, ők azonban maradni akartak. Ebből veszekedés lett, a vádlott ismét kiabálni és dulakodni kezdett a bátyjával, majd tarkón ütötte testvérét. A bántalmazott férfi elvesztett az egyensúlyát, ekkor a vádlott a ruhájánál megragadva felállította és

egy 22 centiméter pengehosszúságú késsel mellkason szúrta.

A sértett összeesett, a férfit a vádlott az apjával közösen kihúzta az udvarra, majd értesítette a mentőket, akik a sérültet kórházba vitték.

Az életveszélyesen megsérült férfi életét a gyors és szakszerű orvosi beavatkozás mentette meg. A vádlott előzetes letartóztatásban várja a tárgyalást, amelyen életveszélyt okozó testi sértésért kell felelnie. Az ügyet a Kecskeméti Törvényszék tárgyalja.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!