A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNPusztai Liza
11:15VívásLiza Pusztai-Michela Battiston
HUNSzűcs Luca
11:15VívásMartina Criscio-Luca Szucs
HUNMárton Anna
11:40VívásAnna Marton-Lucia Martin-Portugues
HUNKovács Richárd
12:20ÖkölvívásHarrison Garside-Richard Kovacs
HUNDósa Dániel
13:05VívásDaniel Dosa-Abdelrahman Tolba
HUNMagyarország
20:05VízilabdaMagyarország-Kanada
HUNMagyarország
21:00KézilabdaArgentína-Magyarország
NyílNyíl

60-80 percet késnek a vonatok a hó miatt

útviszonyok2015-16tél
Márok, 2016. január 7. Egy vonat áll a hó súlyától a vasúti pályára dőlt fa miatt Márok település közelében, a Villány-Bóly vasútvonalon 2016. január 7-én. MTI Fotó: Sóki Tamás
Vágólapra másolva!
Főként Észak-Magyarországon okoz fennakadást az időjárás a vasúti közlekedésben: 60-80 perccel hosszabb a vonatok menetideje.
Vágólapra másolva!

A havazás miatt Füzesabony, Eger, Miskolc és Szerencs térségében 60-80 perccel hosszabb a vonatok menetideje, Hidasnémeti és Abaújszántó között lezárták a pályát - közölte a déli órákban a Mávinform.

Vonat áll a hó súlyától a vasúti pályára dőlt fa miatt egy korábbi felvételen Forrás: MTI/Sóki Tamás

A Budapest-Hatvan-Füzesabony-Eger, a Budapest-Miskolc-Sátoraljaúhely közötti gyorsvonatok közlekednek, de jelentősen megnő az utazási idő. Vannak 100 percet is meghaladó késések.

Abaújszántó és Hidasnémeti között a hó vastagsága miatt a vasúti pályát lezárták, a forgalom csak délután indulhat újra.

Hófúvás miatt lezárták a vasúti pályát

Hófúvás miatt a MÁV lezárta a Diósjenő és Drégelypalánk közti vasúti pályát, Észak-Magyarországon ugyanakkor sok helyen javult a helyzet, a vonatok nagy része már menetrend szerint közlekedik - közölte kora délután a Mávinform.

Az egri, füzesabonyi, miskolci, nyíregyházi, szerencsi, sátoraljaújhelyi térségben tegnap óta folyamatosan tisztítják a váltókat és a peronokat. Ennek eredményeként jelentősen javult a helyzet Észak-Magyarország vasúthálózatán, a vonatok nagy része már menetrend szerint közlekedik, csak néhány vonat menetideje hosszabbodik meg 15-20 perccel.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!