Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Hétfőn borult időre számíthatunk, délen sokfelé, északon szórványosan esővel – írja a Köpönyeg.hu. Délután a dunántúli hegyekben havas eső, hózápor is előfordulhat. Az északi szél többfelé megélénkül, néhol meg is erősödik.

3 és 8 fok közötti értékeket mérhetünk délután, lehűlés kezdődik.

Kedden estig marad az erősen felhős vagy borult ég. Délen és keleten még több helyen valószínű havas eső, néhol hó. Estére fokozatosan mérséklődik a légmozgás. Délután már csak 0, +5 fok lesz.

Szerdán és csütörtökön gyakran lesz erősen felhős az ég, és elszórtan várható hószállingózás, hózápor. Délutánonként +2, reggelente -3 fok körül alakulhat a hőmérséklet.

Ha lemaradt volna a tegnapról

Boldog névnapot

Február 6. az év 37. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 328 nap van hátra.

Ma a Dórákat ünnepeljük.

A Dóra a Dorottya névnek több nyelvben is meglévő, önállósult beceneve. A latin Theodora szóból származik, melynek jelentése Isten ajándéka.

Távkapcsoló

A Fatmagül jó nézettséggel nyitott a TV2-n, folytatódik a sorozat 16.50-től. Este a csatorna a Hihetetlen Hulk című filmmel megy szembe az RTL-es Dr. Csonttal. 19.30-tól azt is megnézheti, miért kapott Oscar-díjat Leonardo DiCaprio, mert ekkor kezdődik az HBO2-n A visszatérő című filmje.

Heti mozipremierek

  • A sötét ötven árnyalata
  • Lego Batman – A film
  • Jackie
  • Jézus, mobil, fejvadászok
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről