Vágólapra másolva!
Ha érdekességet lát, fényképezze le, és küldje el az Origo Facebook-oldalára, vagy ha egy hírt érdekesnek tart, küldje el a hirugyelet@origo.hu címre.
Vágólapra másolva!

Szombaton a kezdeti napsütést követően felhősödésre számíthatunk, estétől pedig csapadék is várható: nagyészt eső, de É-on, ÉK-en havas eső, hószállingózás is lehet - írja a Köpönyeg.hu. A DNy-i szél megélénkül.

Reggel -2, délután +4 fok körül alakul a hőmérséklet.

Vasárnap, Szilveszter napján eleinte borongós idő lesz többfelé esővel (keleten esetleg havas esővel), majd délután felszakadozik a felhőzet. 5 és 11 fok közötti értékeket mérhetünk. Erős lehet a DNy-i szél.

Hétfőn, Újév napján eleinte változóan, délutántól erősen felhős időre van kilátás. Este kisebb eső, zápor is kialakul. A nyugatira, északnyugatira forduló szél megélénkül. 9-14 fokos tavaszias enyheség ígérkezik.

Kedden borongós idő valószínű, főleg eleinte lehet eső, zápor. Az ÉNy-i szél nagy területen erősödik meg. +7 fok körül várható a csúcsérték.

Szerdán megnövekszik a felhőzet, egyre többfelé fordul elő eső, a hegyekben havas eső. Erős lesz a légmozgás. +4, +5 fok lesz délután.

Boldog névnapot kívánunk!

December 30. az év 364. napja a Gergely-naptár szerint. Az évből még 1 nap van hátra.

Ma a Dávidokat köszöntjük.

A Dávid héber eredetű férfinév, jelentése bizonytalan, esetleg: kedvelt, szeretett, ill. apai részről testvér, esetleg uralkodó, más vélemény szerint egyesítő. Istenszerető jelentése is elterjedt. Ez utóbbi főleg Dávid zsidó királyhoz köthető.

Heti mozipremier

  • Tökéletes hang 3
  • A legnagyobb showman
  • Jöjj el napfény!
  • Szerelem tesztelve
  • Egy szent szarvas meggyilkolása
  • Bőrpofa
  • Szex, ex, szerelem
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!