A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
1
Ezüstérem
2
Bronzérem
1
HUNMagyarország
13:30VívásHungary-Kazakhstan
HUNMagyarország
20:05VízilabdaKína-Magyarország
NyílNyíl

Egyedülálló akció indul Erzsébetvárosban

Vágólapra másolva!
Bajkai István, Erzsébetváros alpolgármestere beszélt a HETI TV-nek egy általa indított elképzelésről, az egészséges életmódra való nevelésről.
Vágólapra másolva!

Már régóta kapcsolatban vagyunk Nékám Kristóf professzorral, ő vetette fel, komplexen kell kezelni az allergia kérdését - mondta Bajkai István a HETI TV Pirkadat című műsorában. Mindez kezdődik azzal, hogy fel kell ismerni az allergiát, tudni kell,

Azt tudjuk, itt Erzsébetvárosban is vannak olyan körülmények, amelyek kiválthatják az allergiát, ám ennek a felmérése eddig még nem történt meg - tette hozzá.

Tudjuk, hogy az allergiások között a legnagyobb arányban azok vannak, akik valamilyen légúti allergiában szenvednek, azt is tudjuk, hogy Erzsébetváros az egyik legszennyezettebb kerület, ami a levegőtartalmat illeti, ahogy ez a legsűrűbben lakott városrész, ahogy az itt élők egészségtudatos életmódján is sok fejlesztenivaló akad - mondta Bajkai István.

Nem lehet elég korán elkezdeni az egészségtudatos életet, ahogy nem lehet elég korán felfedezni a betegségeket – mondta az alpolgármester.

A teljes beszélgetést itt tekinthetik meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!