A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Bajkai: Jó érzéssel gondolok a teljesítményemre

Vágólapra másolva!
Bajkai István, Erzsébetváros alpolgármestere, a Fidesz-KDNP szövetség országgyűlési képviselőjelöltje beszélt az egyházakkal való együttműködésről, március 15-e üzenetéről, valamint az április 8-i választásról.
Vágólapra másolva!

Nekem elsősorban azt jelenti, hogy 1848 márciusában az akkori fiatalok, a magyar nemzet politikusai egyformán úgy gondolták, hogy ezt a hazát magyarnak kell megtartani, Magyarországot kell építeni - mondta Bajkai István, a Heti TV Pirkadat című műsorában.

Sokan adták az életüket a márciust követő forradalomban,

sokan a szabadságukat adták azért, hogy mi most szabadságban élhessünk, magyarul beszéljünk, gondolkodjunk és magyar szokásainkat megtartsuk - tette hozzá.

Szólt arról is, hogy a maga részéről mindent megtesz azért, hogy a Fidesz-KDNP szövetséget sikerre juttassa a választókörzetben, a választók április 8-án döntenek. "Ha magamra nézek, akkor úgy érzem, jó érzéssel tudok visszatekinteni arra a teljesítményre, amit eddig a kormányzat, de akár Teréz- és Erzsébetváros önkormányzata tett. Bízom benne, hogy az emberek értékelik, amit tettünk, és mit szeretnénk még tenni."

A teljes beszélgetést itt tekinthetik meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!