A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Bajkai: Ez egy minimumelvárás egy politikussal szemben

Vágólapra másolva!
Bajkai István, Erzsébetváros alpolgármestere, a rövidesen megalakuló országgyűlés Fidesz-KDNP szövetség képviselője beszélt a kampányról, értékelte a választást, valamint elmondta, mit szeretne elérni Teréz- és Erzsébetváros érdekében is.
Vágólapra másolva!

Egyfelől mosolygok, mert a Fidesz-KDNP szövetség egy nagyarányú győzelem után tudja folytatni a kormányzást, meg tudtuk védeni ezt az országot, mindazon értékeket, amiket fontosnak tartunk.

Képesek vagyunk megőrizni hazánkat, biztonságunkat, vallásainkat és folytatni tudjuk mindazt, amit elkezdtünk.

Ami a saját személyemet illeti, az nyilvánvalóan egy kudarc, hogy a választási küzdelemben alulmaradtam az eddigi képviselővel, Oláh Lajossal szemben, ugyanakkor úgy érzem, a lehetőségeimhez képest mindent megtettem - mondta Bajkai István.

A képviselő elmondta, minden politikus számára az a legfontosabb, hogy meg tudja hallgatni az embereket, utána tudjon alkotni, cselekedni és tudjon képviselni.

A fővárosnak is arra van szüksége, hogy az itt dolgozó politikusok képesek legyen meghallgatni a választókat, értse meg a problémáikat és legyen képes cselekedni, ez a legfontosabb kritérium.

A teljes beszélgetést itt tekinthetik meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!