Rengeteg a baleset a délelőtti órákban

Bőny lövöldözés sérült TEK,rendőr rendőrautó meghalt agyonlőtték Mentőhelikopter
Bőny, 2016. október 26. Mentőhelikopter várakozik 2016. október 26-án Bőnyben, ahol rendőri készültség van. MTI Fotó: Krizsán Csaba
Vágólapra másolva!
Vélhetően a nagy meleg miatt, csütörtök délelőtt és a kora délutáni órákban több balesethez is riasztották a mentőket és a tűzoltókat. Két helyen is villanyoszlopnak ment egy autós, valahol egy betonkeverő okozott balesetet.
Vágólapra másolva!

Rengeteg balesetről számolt be az Országos Katasztrófavédelmi Szolgálat a délelőtti és délutáni órákban is.

Budapest

Villanyoszlopnak ütközött egy kamion csütörtök délelőtt Budapest XXI. kerületében, a II. Rákóczi Ferenc úton, a csepeli temetőnél.

Az ütközés következtében az oszlop az úttestre dőlt.

A balesethez a főváros hivatásos tűzoltói érkeztek ki.

A munkálatok idejére a II. Rákóczi Ferenc út érintett szakaszát teljes szélességében lezárták. A balesetben senki nem sérült meg.

Hasonló baleset történt a VIII. kerületben, az Orczy út és az Elnök utca kereszteződésében. Itt is villanyoszlopnak ütközött egy autó,

az ütközés következtében az oszlop a kocsira dőlt.

A II. kerületben két kocsi ütközött össze. A Kolostori úton történt balesetben egy ember sérült meg, őt mentők ápolják.

Délben két autó ütközött egymásnak Budapest XXI. kerületében, az Iskola téren. Az ütközés következtében az egyik jármű felborult. A balesetben két ember megsérült, ezért őket a mentők ellátják.

Motorkerékpárossal ütközött egy gépkocsi csütörtök délután Budapest XVI. kerületében, a Rákosi út és a József utca kereszteződésében. itt a motoros sérült meg, a mentők ellátják.

Baleset történt a XX. kerületben, a Vörösmarty utcában az Alsóhatár útnál. A 36-os és a 135-ös autóbusz terelt útvonalon közlekedik.

Vidék

Ahogy korábban beszámoltunk róla, egy betonkeverő karambolozott az M5-ös autópályán, itt két sérült van. A baleset az M5-ös autópálya újhartyáni lehajtója és a 405-ös út kereszteződésében történt.

Szalapán egy kamion és egy autó ütközött. A balesethez a zalaszentgróti önkormányzati tűzoltókat riasztották. Itt több sérült is van.

A helyszínre mentőhelikopter is érkezett.

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Illusztráció Forrás: MTI/Krizsán Csaba

Egy sávon halad a forgalom Nyíregyháza mellett, Felsősima térségében. Itt egy kocsi letért az útról és fának csapódott. A gépkocsiba egy ember beszorult, őt a nyíregyházi hivatásos tűzoltók szabadították ki.

A hármas főúton egy kamion borult fel Hernádszurdok és Hidasnémeti között.

Itt egy ember sérült meg, őt kórházba szállították.

Két személyautó ütközött össze a Környe és Oroszlány közötti útszakaszon. A baleset következtében az egyik gépkocsi az árokba csapódott. Egy ember megsérült a balesetnél, őt a mentők ellátják. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Solymárnál hármas baleset történt.

Egy kisteherautó és két kocsi a 10-es főút 15-ös kilométerénél, a Budai úton. Az egyik járműbe egy ember beszorult, akit a katasztrófavédelmi műveleti szolgálat irányítása mellett a fővárosi hivatásos és a solymári önkéntes tűzoltók szabadítanak ki a roncsok közül. A balesetnek egy sérültje van, akiért mentőhelikopter érkezett a helyszínre.

Az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárták.

Összeütközött két kistehergépkocsi csütörtök délután az M0-ás autóút 15-ös kilométerszelvényénél, az M1-es autópálya felé vezető oldalon, Szigetszentmiklós térségében.

Az egyik járműbe egy ember beszorult,

akit a balesethez riasztott szigetszentmiklósi hivatásos tűzoltók szabadítottak ki az autóból.

Egy gyerek is megsérült abban a balesetben, amely Nyírbogát határában történt.

Itt egy kocsi és egy kamion ütközött.

Az első információk szerint a balesetben az autóban utazó egy felnőtt és két gyermek megsérült, a kamion vezetőjének nem esett baja. A 471-es utat a környéken lezárták.

Két motoros baleset is történt 11 és 12 óra között

Egy motoros és egy teherautó karambolozott a Zádorfalva és Ragály közötti úton. A balesethez az aggteleki katasztrófavédelmi őrs hivatásos tűzoltóit riasztották.

Az első hírek szerint egy ember megsérült a balesetben, ezért őt a mentők ellátják.

Két motorkerékpáros ütközött össze a 33-as főúton Tiszafürednél, a Húszöles úton. A balesethez a tiszafüredi hivatásos tűzoltókat riasztották,

két ember megsérült a balesetben,

őket a mentők kórházba szállítják. Az érintett útszakaszon egy sávon halad a forgalom.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről