A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Németh Sándor szerint Angela Merkel katonai megszállás alá helyezné Magyarországot

Németh Sándor beszél Foglalkozás gesztikulál istentisztelet lelkész MOZOG SZELLEMI TEVÉKENYSÉG SZEMÉLY
Budapest, 2011. szeptember 11. Németh Sándor vezető lelkész beszél a Hit Gyülekezete vasárnapi istentiszteletén a Hit Parkban. MTI Fotó: Kovács Tamás
Vágólapra másolva!
Levelet írt a nemzetközi evangéliumi-karizmatikus mozgalom vezetőinek az Európai Parlament (EP) Magyarországot érintő döntéséről és annak következményeiről Németh Sándor, a Hit Gyülekezete vezető lelkésze. Németh szerint „Soros György és a háttérhatalmak más képviselői mindent megtesznek azért, hogy meghiúsítsák az antiglobalista, bevándorlásellenes, nemzeti és keresztény politikai erők megerősödését Európában". Szerinte Orbán Viktor magyar miniszterelnök felvette a kesztyűt. „Ha Orbán feladná elveit, az ifjú osztrák kancellárhoz hasonlóan politikai szupersztár is lehetne belőle, de remélhetőleg ő a nehéz, keskeny utat választja jövőben is, ami az eljövendő új korszakba vezeti Magyarországot” – írta a lelkész.
Vágólapra másolva!

A levelet teljes terjedelmében a Hetek című politikai-közéleti hetilap pénteken megjelenő száma közli, de a PestiSrácok-hoz már most eljutottak részletek a dokumentumból, amit az Origo is szemléz.

Németh Sándor Forrás: MTI/Kovács Tamás

Németh levelében tudatta: bár 2019 májusában európai parlamenti választások lesznek, már most előre lehet látni azt is, hogy

A lelkész úgy látja: a jelenlegi Európai Unió még nem birodalom, de azzá válhat, illetve létrehozhatja annak fundamentumait, ráadásul már a közeljövőben.

Németh Sándor szerint a franciák és a németek a még erőteljesebb integrációban látják a bajok orvosolását, mert ez a struktúra az erős és nagy európai országok érdekeit szolgálná.

Felhívja ugyanakkor arra is a figyelmet, hogy

főleg a kelet-európai tagországok azonban nem akarnak még erőteljesebb integrációt, hanem nemzeti önállóságuk megőrzését hangsúlyozzák,

amelyet a nyugati országokkal való szoros és partneri együttműködés keretében képzelnek el.

Arra is emlékeztet:

A Soros-Sargentini jelentés nagyon sok hazugságot tartalmaz

A Soros-Sargentini jelentésről szóló szavazás Németh Sándor szerint az egyes politikai erők kétféle európai jövőképpel kapcsolatos színvallása volt. Ami a jelentés tartalmát illeti, szerinte az

nagyon sok hazugságot, illetve olyan információkat tartalmaz, amelyeket a szerző arra használ fel, hogy a magyar valóságot torz és hamis színben tüntesse fel.

Judith Sargentini Forrás: MTI/EPA/Patrick Seeger

„Keresztényként helyesnek tartom, hogy

az Orbán-kormány óta a magyar alaptörvényben a tradicionális házasság definíciója szerepel,

és bár a hatalom minden polgár számára biztosítja, hogy szabadon megválaszthassa életmódját, a homoszexuális jogokkal kapcsolatban ugyanakkor mindmáig elutasítja az ultraliberális felfogást, és a hagyományos családokat részesíti támogatásban, nem engedélyezte a melegházasság különböző formáit" – írja a vezető lelkész, majd hozzáteszi:

„A keresztény egyházak szabadon hirdethetik Isten Törvénye és Evangéliuma alapján a kinyilatkoztatást és a megtérést minden olyan cselekedettel és életmóddal szemben is, melyeket Isten Igéje bűnnek, rossznak ítél."

A vezető lelkész arra is emlékezteti levelének címzettjeit, hogy

Németh Sándor szerint Angela Merkel katonai megszállás alá helyezné Magyarországot

A vezető lelkész véleménye alapján a már említett két Európa-koncepció között szeptember elején kezdődött el a nyílt összetűzés újabb fejezete.

Ennek az összetűzésnek az egyik fő frontvonala a határőrizet kérdése.

Németh úgy véli:
„Magyarország déli határa nemcsak az államunknak, hanem az EU-nak is határa, tehát így kikerülne az ország határának őrzése saját, demokratikusan megválasztott kormányának kezéből. Merkel így akarja biztosítani a tömegméretű legális migrációt Európába, a migránsok beengedésében és elosztásában is európai központi hatalom döntene, vagyis német dominancia alá helyezné a bevándorláspolitikát is.

Gyakorlatilag ez a döntés az országunkat katonai megszállás alá helyezné, és gyarmati helyzetbe taszítaná,

mert ha az országba történő be- és kiutazásokat nemzetközi határőrség ellenőrizné, az a magyar államhatár megszűnését jelentené".

Angela Merkel Forrás: MTI/EPA/Omer Messinger

A Hit Gyülekezet vezetője szerint „a szuverén Európa létrehozása érdekében a németek és a franciák nagyon agresszív kampányt indítottak el a napokban a nemzeti önállóságukhoz ragaszkodó országokkal, illetve az ezt hirdető nyugati, szélsőjobboldalinak titulált pártokkal szemben".

– tudatta álláspontját.

A vasfüggöny lerombolása után a kelet-európai országok nem azért csatlakoztak az unióhoz, hogy a szovjet után egy másik birodalom alattvalói vagy provinciái legyenek

– teszi hozzá a vezető lelkész, aki szerint „a Nyugat szabadságot és jólétet ígért a csatlakozóknak, ennek fejében a fejlett Nyugat azt kérte, hogy a kommunista Szovjetunió megszállása alól felszabadult országok nyissák meg a piacaikat előttük, amit naivan és néha felelőtlenül meg is tettek ezek az országok".

A „mézesévek" után azonban e törékeny és sok gyarlóságot magukon viselő, de formálódó, zsenge demokráciákra a sarokból elővett vaspálca lesújtott a napokban – értékeli az elmúlt időszak fejleményeit Németh Sándor.

A Soros-terv végrehajtása zajlik most

A lelkész szerint

Németh úgy véli: az elmúlt hetek eseményei azt jelzik, hogy Soros hálózatának emberei – vezető politikusoktól a „civilekig” – precízen és szorgalmasan nekiláttak ennek az ukáznak a végrehajtásához.

Soros György Forrás: Getty Images for Concordia Summit/Bryan Bedder

„Nyilvánvaló lett az, hogy a szuverén Európa létrehozásának szükségességét tűzte zászlajára a liberális és a német politikai elit, ezzel fognak kampányolni, erről fognak győzködni bennünket májusig" – írja az európai parlamenti választás kampányáról a Hit Gyülekezet vezetője.

„A liberálisok Európa-képének erkölcsi tartalma szemben áll Isten törvényével, így az EU-parlamenti választás kampányának a keresztények azért sem lehetnek passzív elszenvedői, mert hitvédelmi feladat megakadályozni olyan hatalmi rendszer létrejöttét az unióban, amely rá akarja kényszeríteni a tagországokra a melegházasságot, áltudományos gender-elméleteket, az abortusz liberalizációját, a soft drogok legalizálását, a kötelező menekültkvótákat és minden olyasmit, ami ellentétes a zsidó-keresztény kinyilatkoztatással" – értékeli a helyzetet Németh, aki szerint:

Orbán Viktor magyar miniszterelnök ezekkel szemben vette fel a kesztyűt,

s lett a nyugati elitklub előtt persona non grata és első számú közellenség.

Orbán Viktor Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda / Szecsődi Balázs

– zárta a világméretű karizmatikus keresztény mozgalom vezetőinek írott véleményét Németh Sándor.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!