A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ön felismeri az állatkínzókat?

állatkínzás, elfogatóparancs alapján körözött személyek
Vágólapra másolva!
Hat ember ellen adott ki valamelyik magyarországi rendőrkapitányság elfogatóparancsot állatkínzás miatt. Egy nő is van köztük. 
Vágólapra másolva!

A listán szereplő 5 férfiből három külföldi és egyikükről sem tett közzé fényképet a rendőrség a körözött személyek listáján. A 32 éves Livrieri Mariót, aki Foggiában született, 2018. decembere óta keresik a nagykanizsai rendőrök.

A cellei születésű, német Schmidt Hans Vernert 2016 óta nem találják. Az 57 éves férfi ellen a fonyódi rendőrkapitányság adott ki körözést.

A nigériai Sansom Robert Eric Londonban született 1967. május 15-én. 2016 augusztusa óta szerepel a körözött személyek listáján, mert a józsefvárosi rendőrség szerint állatkínzást követett el.

Horváth Andor Attila, Pap Elektra, Kalocsai Zsolt Forrás: police.hu

A három magyar állatkínzóról viszont van fotó. Egyiküket, a 36 éves Horváth Andor Attilát a kőbányai rendőrök keresik. A másik két embert viszont a várpalotaiak szeretnék megtalálni két éve.

Feltehetően egy ügy két gyanúsítottjáról van szó, mivel napra pontosan ugyanakkor kerültek fel a listára.

Róluk személyleírást is közzétettek. A 36 éves Kalocsai Zsolt 171-175 cm magas, 80 kg körüli, vékony, barna rövid hajú, barna szemű férfi, akinek a bőre himlőhelyes. Pap Elektra pedig egy 176-180 cm magas, vékony, barna hosszú hajú, 21 éves nő.

A rendőrök azt kérik, hogy aki felismeri a rendőrség oldalán elérhető fotókon látható személyek valamelyikét, vagy ráismer valakire a környezetében azok közül, akiről nincs fotó, azonnal jelentkezzen.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!