A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Fiatal fiú és társai raboltak ki egy idős nyugdíjast Mátraverebélyen

A bátonyterenyei rendőrök a napokban befejezték az eljárás vizsgálati szakaszát egy 17 éves fiú és három társa ellen.
Vágólapra másolva!
A rendőrök a napokban fejezték be a nyomozást annak a 17 éves karácsondi fiúnak és három társának ügyében, akik kiraboltak egy idős nyugdíjast. A 17 éves fiú korábban tűzifát is lopott, amit később eladott. Őt letartóztatták, a 39 éves, a 27 éves és a szintén 17 éves társai szabadlábon védekezhetnek. 
Vágólapra másolva!

A 17 éves karácsondi fiú és 27 éves társa 2018. november 19-én hajnalban bement az egyik mátraverebélyi családi házba,

ahol a fiatalkorú az ágyon fekvő idős, védekezésre képtelen nyugdíjast ököllel megütötte.

Pénzt követeltek tőle, és kaptak is több tízezer forintot. Másnap hajnalban visszamentek a nyugdíjashoz, akitől újra pénzt követeltek, de ekkor már nem kaptak, így üres kézzel mentek el - írja a Police.hu.

Forrás: Police.hu

A nyomozás alatt kiderült az is, hogy a 17 éves fiú korábban az idős férfi lezáratlan fás kamrájából tűzifát is ellopott, amit később eladott. A rendőrök az ellopott tűzifát megtalálták és lefoglalták.

Forrás: Police.hu

2018. november 1-én pedig egy 39 éves és egy fiatalkorú társával együtt törtek be egy másik házba, ahonnan híradástechnikai berendezéseket és egyéb tárgyakat loptak el.

Még abban a hónapban letartóztatták a fiút. Ellene és szabadlábon védekező társai ellen nyomozás indult, amit a napokban zártak le, vádemelési javaslattal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!