A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Bajkai: Folytatódik a választók felkeresése

Vágólapra másolva!
Bajkai István, a Fidesz országgyűlési képviselője, pártjának VI-VII. kerületi választókerületi szervezetének elnöke számolt be az önkormányzati kampány állásáról a Heti Tv Pirkadat című műsorában.
Vágólapra másolva!

A politikus beszámolt arról, hogy mind Terézvárosban, mind Erzsébetvárosban egy nap alatt sikerült összegyűjteni az önkormányzati választás jelöltjeinek a szükséges ajánlásokat, a választási bizottságok mindenkit nyilvántartásba is vettek. Hozzátette, a választópolgárok felkeresése folytatódni fog, hogy ismertessék a Fidesz-KDNP pártszövetség programját.

A politikus sokadmagával vasárnap ellátogatott a Kazinczy utcában megrendezésre került Sóletfesztiválra, megjegyezve azt is, hogy kifejezetten jó volt a rendezvényen a sok ember, a sok gyerek.

Bajkai István beszélt arról is, nagy megtiszteltetésnek vette, hogy szerepet vállalhatott Czibor Zoltánról, az Aranycsapat nagyszerű balszélsőjéről rendezett megemlékezésen. Itt szóba került a futballista itthoni teljesítménye, az olimpiai aranyérem, a világbajnoki ezüst, ahogy az is, hogy ő maga is elhagyta Magyarországot 1956-ban, majd utána a Barcelona játékosa lett.

A labdarúgáás kapcsán arra a kérdésre, hogy ma hol vannak a tehetségek itthon, a politikus megjegyezte, a futballakadémiák sok fiatalt nevelnek, valamint azt is, voltak olyan eredmények, mint például a magyar válogatott szereplése az Európa-bajnokságon, ami megmozgatta az egész országot. Vannak más eredmények is klubszinten, látszik az is, hogy ma már mennyire megbecsült az országban a sport.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!