A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Hatalmas támogatottság mellett készülnek a kormánypártok az őszi választásra

Vágólapra másolva!
Gaal Gergely, a KDNP kommunikációs vezetője beszélt a nyárról, valamint az októberi helyhatósági választásról a HetiTV Pirkadat reggeli politikai magazinjában. 
Vágólapra másolva!

A politikus megerősítette a KDNP frakcióvezetőjének a gondolatait a pártjuk zöldprogramja kapcsán. Kijelentette, a természet védelme, a teremtésvédelem, az emberi jogok kérdése, a családok védelme, mindezek olyan kereszténydemokrata értékek, amelyeket az alapítása óta képvisel ez a párt. Ezt most, mint a kormányzó szövetség része, ráadásul meg is tudják tenni. A kommunikációs igazgató szerint a családvédelem erőteljesen megjelenik a kormányzati politikában, de mindezek mellett szintén nagyon fontos a teremtett világ védelme. A kereszténydemokrata felfogás szerint az embernek van egy felelőssége a teremtett világ iránt.

A kormányzat családvédelmi politikájához a CSOK program is hozzátartozik, egyesek szerint ez, valamint a most elfogadott akcióterv következtében z ingatlanok ára tovább fog emelkedni, ami viszont nem kedvez a családoknak. Gaal Gergely szerint a CSOK program eddig is nagyon sokat segített a családoknak, a remények szerint a falusi CSOK is beváltja a hozzá fűzött reményeket. Már csak azért is, mert a kormány egyik alapvető célkitűzése, hogy a kisebb településeken is ott maradjanak az emberek.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!