A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

Karácsony helyettese egymillió forinttal pózolt

Vágólapra másolva!
A közösségi oldalak szokásainak megfelelve, provokáló módon 1 millió forint készpénzt mutogat, tulajdonképpen „ráz" a gyanútlan felhasználók képébe Karácsony Gergely DK-s, Gyurcsányék által Zugló nyakára erőltetett polgármester-helyettese, Horváth Zsolt  – írta a Bors. 
Vágólapra másolva!

Éppen annyit, amennyi – a többször megerősített információk szerint – a zuglói parkolásból naponta(!) hiányzó összeg.

Az üzenet egyértelmű: „1 milla nálunk landolt!"

A képen mellette ülők, ahogy a Bors írja, „nagy titkok" tudói. Horváth Zsolt ugyanis Gyurcsány Ferenc titkosszolgálati tisztjéből lett Karácsony helyettese. Gyurcsány személyesen, illetve közvetlen segítője, Varju László révén ültette a bólogató Karácsony nyakába, nem nehéz kitalálni, hogy miért.

Forrás: Bors

Horváth Zsolt még a rossz hírű Galambos Lajos-féle időkben lett mezei rendőrből nagyon rövid idő alatt a titkosszolgálat tisztje, méghozzá „kiemelt műveleti területen, operatív beosztásban". Vagyis a lehallgatások, titkos kutatások és megfigyelések tartoztak hozzá.

Horváth Zsolt Karácsony nyakába ültetésétől annak idején még a Soros-blog újságírói is a hajukat kezdték tépni. „Az új alpolgármester 2008-ban igazolt át a Nemzetbiztonsági Szakszolgálathoz, ahol öt évig dolgozott kiemelt műveleti területen, operatív beosztásban, miközben elvégezte a Nemzetvédelmi Egyetemet. A titkosszolgálati munkájáról a titoktartás miatt többet nem árult el" - írták.

Gyurcsány szokása szerint mindenen átgázolva kényszerítette ki a tutyimutyi Karácsonynál a volt ügynök kinevezését, az sem számított, hogy Magyarországon példátlan módon már négy(!) alpolgármester is lett Zuglóban, havi 900 ezres fizetésekért.

Gyurcsány embere persze kamufeladatokat kapott, például a zuglói kultúra felügyeletét és a helyi turizmus fellendítését. Ezek mellett aztán igazán juthat ideje a parkolás zavaros ügyei körülötti kavarásra is.

Hogy aztán megrázhassa a napi egymillát a Facebookon...

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!