Saját nagyanyját zsarolta a tiszaújvárosi férfi

Vágólapra másolva!
Kizárta a saját lakásából a nagyanyját egy férfi, mert az nem adott neki pénzt. Előtte összetört egy fotelt, és azzal fenyegette, hogy mindkettőjüket megölik, ha az asszony nem fizeti ki a tartozásait. A férfit letartóztatták. 
Vágólapra másolva!

A 23 éves tiszaújvárosi férfi rendszeresen ivott, és a nagyanyjától kért pénzt. Október 4-én is elment az asszonyhoz részegen és pénzt követelt, de a nagyanyja nem akart neki adni.

Bár alkoholra kellett volna neki a pénz, az asszonynak azt mondta, hogy a hitelezői a lakás előtt várnak és ha nem ad nekik pénzt, mindkettőjüket megölik.

Az asszony viszont még akkor sem akart pénzt adni neki, mire a férfi leszakította az egyik fotel karfáit, aztán azokkal hadonászott. Azt mondta, hogy összetöri a többi bútort is. Az asszony erre megragadta a férfit és megpróbálta kitolni a lakásból, aki ellenállt és ő tette ki az asszonyt a saját lakásából.

Azután bezárta az ajtót és azzal a feltétellel engedte vissza a nagyanyját a lakásba, ha ad neki pénzt.

Az asszony feljelentette az unokáját, aki ellen ezért magánlaksértés és zsarolás miatt indult eljárás. A bíróság elrendelte a büntetett előéletű férfi letartóztatását.



Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!