A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Ellopott egy disznót két fiatal, majd az árokparton agyonverték

Vágólapra másolva!
Vádat emeltek két büntetett előéletű fiatal ellen, akik elloptak egy disznót egy Heves megyében élő gazda udvaráról, majd agyonverték, a tetemét pedig az árokparton hagyták.
Vágólapra másolva!

A tizennyolcadik évüket frissen betöltött, de már büntetett előéletű fiatalok január 30-án este, azért mentek a faluban lakó egyik gazda házához, hogy magukkal vigyenek egy élő disznót.

A két fiatal férfi beosont az udvarra, a melléképületből kihoztak egy ásót és egy kaparóvasat, és kihajtottak vele az ólból egy közel 80 kilós állatot.

Miután a disznót kivezették az utcára, a saját házuk felé kezdték terelgetni, de harminc méter után a rémült állat beszaladt az út menti árokba, ahonnan a két férfi noszogatása ellenére sem volt jött elő. A tolvajok ezért elhatározták, hogy agyonverik, hogy haza tudják vinni.

Ezért egyikük többször fejbe vágta a disznót a nála lévő szerszámmal, majd amikor belefáradt, társa folytatta verést, így felváltva ütötték a disznót, amíg bele nem pusztult.

A két férfi legalább huszonhárom csapást mért az állatra, ezzel teljesen összetörték a koponyáját.

Az elpusztult állatot ezután megpróbálták kivonszolni az útra, azonban túl nehéznek bizonyult, ezért otthagyták a tetemet, majd leléptek a helyszínről.

Az ügyészség állatkínzás és lopás miatt vádat emelt a két férfi ellen, felfüggesztett börtönbüntetés kiszabását, illetve pártfogó felügyeletük elrendelését javasolta.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!