A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2

Hat évig tartották fogva a 11 évesen elrabolt kislányt

Vágólapra másolva!
Hat év kutatómunka után, egy texasi szállodai szobában találtak rá egy 11 éves korában elrabolt kislányra. Penelop azután került elő, hogy elfogtak egy nőt, aki az FBI legkeresettebb bűnözői listáján is szerepelt. Mint kiderült, az elrabló a kislány anyja, aki azután szökött meg lányával, hogy a bíróság a volt férjének ítélte a gyereketmm - írja a Noiz a Thedailybeast cikke alapján.
Vágólapra másolva!

Bár nyomozás is folyt az ügyben, a korábban modellként dolgozó nő mégis éveken át sikeresen el tudott rejtőzni a hatóságok elől, több hamis személyazonosságot is használt. Emellett

folyamatosan mozgásban volt lányával, ami ugyancsak megnehezítette a nyomozók dolgát.

Vesztét vélhetően saját paranoiája okozta, a Texas-beli Madisonville-i rendőrség ugyanis kapott egy különös hívást egy motelben lévő nőtől, aki azt állította, hogy "volt férje meg akarja mérgezni".

Miután a rendőrök a helyszínre értek, elkezdték körbekérdezni a motelben lakókat a nőről, ekkor vették észre, hogy nem stimmel a személyazonossága és kérdőre vonták.

A nő az egyik olyan álnevét adta meg, amelyik a hatóságok listáján már szerepelt, így végül be tudták azonosítani Heather Inkst, aki hat éve a kőrözött személyek között szerepelt.

A most 16 éves kislány állítólag nagyon rossz állapotban van, és mindössze 33 kiló, az elmúlt években kizárólag üdítőn és édességeken élt.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!