A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Ennek a szerződésnek most nincs sem helye, sem pedig ideje

Vágólapra másolva!
Veres Zoltán, a Fidesz erzsébetvárosi önkormányzati képviselője a Heti Tv Pirkadat című műsorában ismertette pártja álláspontját a Czeglédy Csaba ügyvédi irodájával megkötött szerződésekről, valamint beszélt a járvány elleni kerületi feladatokról is.
Vágólapra másolva!

Az önkormányzati képviselő a kormányhivatal ellenőrzése kapcsán azt jegyezte meg, hogy majd ennek lezárultával kiderül, hogy milyen megállapításokat tesznek majd, de az valószínű, hogy azért kellett vizsgálatot hirdetni, mert ők maguk sem értették az említett szerződések aktualitását. Vita tárgyát képezheti a szerződés tartalma, jogszerűsége, ahogy az is, mennyire etikus a mostani veszélyhelyzeti időszakban ezt megkötni. Veres Zoltán szerint a legnagyobb felháborodást az okozta, hogy nagyon sokak szerint ennek a szerződésnek most nincs sem helye, sem pedig ideje.

Az is gond – tette hozzá, hogy nagyon hasonló a mostani szerződés, annak megkötése is a már meglévőkhöz, hiszen a polgármester a megbízó levelek őszi átvétele után egy héttel már megállapodott a Czeglédy Csaba vezette ügyvédi irodával, a mostani szerződés meg úgy születet, hogy a veszélyhelyzet kihirdetése után, amikor önálló jogkört kaptak a településvezetők, a kihirdetés után szűk egy héttel már ismét megállapodást írt alá az irodával. A kerületi Fidesz véleménye szerint ez nem helyes, sokkal fontosabb intézkedések várnak a képviselőkre, arról nem beszélve, most sokszor elhangzik, mire nincs pénz, akkor nem lenne szabad egy ilyen megállapodásnak prioritást élveznie.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!