Árulja a házát a darnózseli hentes

Tatabánya, 2019. március 1. N. János az ellene emberölés miatt folytatott per tárgyalásán a Tatabányai Törvényszék tárgyalótermében 2019. március 1-jén. A darnózseli hentest azzal vádolják, hogy megölte feleségét, testét feldarabolta, maradványait részben elégette, majd szétszórta. MTI/Bodnár Boglárka
Vágólapra másolva!
Árulja a házát az a férfi, akit azzal vádoltak meg, hogy meggyilkolta, majd a saját húsfeldolgozójában feldarabolta a feleségét, a maradványokat pedig elégette, aztán szétszórta. A házért, ahol meggyilkolhatta a nejét, 37 millió forintot kér – írja a Bors.
Vágólapra másolva!

A 108 négyzetméteres ház jó állapotú, nyugodt, csendes helyen van. 4 szobás, garázs, pince, udvar, terasz és egy füstölő is tartozik hozzá, ráadásul bútorozottan eladó. A közelében minden fontos dolog megtalálható,

így aki nem tudja, hogy mi történhetett a falak között, annak egészen vonzó otthon lehet

– írja a Bors.

N. János Forrás: MTI/Bodnár Boglárka

A ház a darnózseli hentesé, akit azzal vádoltak meg, hogy 2014-ben

meggyilkolta a feleségét, majd a saját húsfeldolgozójában feldarabolta a holtestét, a maradványokat pedig az imént említett füstölőben elégette és több helyen szétszórta.

Az egyik közeli mezőn találtak is az asszony különböző szerveiből található szöveteket.

A korábban hentesként dolgozó N. János bűnösségét nem sikerült bizonyítani, többek között azért, mert nem találták meg a holttestet. Tavaly októberben másodfokon, nem jogerősen 7 évre börtönbüntetésre ítélte a bíróság, de nem emberölés, hanem csak testi sértés miatt.

A házat március óta hirdetik.

Az érdeklődőknek akár maga N. Norbert is megmutathatja az otthonát, hiszen a férfi most nincs a rácsok mögött.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről