A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Kamerákat szerelnek fel Szilágyi István özvegyének házára

Szilágyi István, megemlékezés, XVII. kerület, Baptista Szeretetszolgálat gyertyás, zenés megemlékezés, 2020.05.11.
Vágólapra másolva!
Szilágyi István színészt több mint két hete gyilkolták meg, az özvegye azóta egyedül él az otthonukban. Többen is attól tartanak, hogy betörnek az asszonyhoz, ezért bekamerázzák a házat, hogy elüldözzék a bűnözőket – írja a Blikk.
Vágólapra másolva!

Az asszony továbbra és ugyanott él, ahol a gyanú szerint a fia meggyilkolta a férjét, Szilágyi Istvánt. Mivel egyedül él, idős és védtelen, sokan úgy gondolják, hogy nincs biztonságban.

"Most már zárjuk a kaput meg az ajtót, de teljesen egyedül vagyok.

Nagyon aranyosak voltak egy cégtől, mert felajánlották, hogy tesznek fel kamerákat, nehogy baj történjen, meg az talán a betörőket is elijeszti.

A kaput és a bejárati ajtót figyelik majd, nehogy valaki betörjön hozzám. Sokan mondják, hogy el kellene költöznöm, menjek kisebb lakásba és semmiképpen ne legyek egyedül, de mindig van segítőm, és amúgy sem akarok innen elmenni, ez az otthonom" – mondta a Blikknek az özvegy.

Fotó: Koncz Márton - Origo

Az asszonyt az Ózdon élő testvére is próbálja lebeszélni arról, hogy egyedül maradjon abban a házban. Mivel ő is egyedül van, arra akarja rávenni a testvérét, hogy költözzön hozzá.

– mondta a nő a lapnak, majd hozzátette, hogy az özvegy nem akar Ózdra költözni, ezért az is felmerült, hogy ő költözik Budapestre, de egyelőre nem tudtak megállapodni.

Fotó: Koncz Márton - Origo

Szilágyi István temetése pénteken lesz, valószínűleg több vidéki rokon is részt fog venni rajta, többek között az özvegy testvére is, aki el akart köszönni a színésztől.

Ahogy korábban megírtuk,

Szilágyi István fia, a gyanú szerint, május 3-án egy kalapáccsal agyonverte a sok filmben, színdarabban és sorozatban látott színész édesapját.

A gyanúsítottat az Igazságügyi Megfigyelő és Elmegyógyító Intézetben kezelik.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!