A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Fel akart gyújtani két embert egy férfi Berkesden

rendőrszalag, rendőrség
Vágólapra másolva!
Befejezték a nyomozást annak a férfinak az ügyében, aki fel akarta gyújtani szerelmét és mozgássérült férjét az otthonukban Berkesden.
Vágólapra másolva!

A féltékeny férfi tavaly szilveszter napján 21 óra 30 perckor lépett be a berkesdi családi házba, ahol fenyegetőzött, és arra akarta kényszeríteni az ott lakó nőt, hogy vele menjen. A nő ezt visszautasította.

A férfi közölte, hogy akkor most felgyújtja őt és a házban lévő mozgáskorlátozott férjét is, majd több liter benzint locsolt szét a lakás padlójára.

A bútorokra és a nő ruhájára is jutott belőle. Ezután megpróbálta meggyújtani a szétlocsolt üzemanyagot, ami nem sikerült neki. A rendőrség oldalán azt írják,

ha a benzin belobban, a szoba teljesen kiégett volna.

Forrás: Origo

Három órán belül elfogták a bűncselekmények elkövetésével gyanúsítható, 32 éves, berkesdi férfit és a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányságra vitték, ahol

emberölés előkészülete, valamint közveszélyokozás előkészülete miatt indult ellene eljárás.

Gyanúsítotti kihallgatása után őrizetbe vették, és kezdeményezték a letartóztatását, amelyet a Pécsi Járásbíróság január 3-án elrendelt. Most zárták le a nyomozást. Az iratokat a napokban adták át az ügyészségnek vádemelési javaslattal.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!