A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
5
Ezüstérem
5
Bronzérem
5
HUNCsipes Tamara
11:00Kajak-kenuKajak 500m-elődöntő 4
HUNNagy Bernadett
11:30BirkózásReetika Reetika-Bernadett Nagy
HUNMuszukajev Iszmail
12:20BirkózásIszmail Muszukajev-Ernazar Akmataliev
HUNMagyarország
14:00VízilabdaHungary-Italy
NyílNyíl

Lopkodják és a kukába dobják a konzultációs íveket a Momentum aktivistái - fotó

Vágólapra másolva!
Utcai kukában landolt jó néhány kitöltött nemzeti konzultációs kérdőív Debrecenben, miután egy motoros a helyi momentumosoknak átadta őket. A történtek miatt kérdőre vont momentumosok persze rendületlenül állították, hogy mindez meg sem történt.
Vágólapra másolva!

Kitöltött nemzeti konzultációs íveket tartalmazó, már lezárt borítékokat nyitogattak fel debreceni Momentum-aktivisták, majd azok átolvasása után köztéri szemetesbe hajították azokat - írja a PestiSrácok.

Debreceni járókelők beszámolója szerint ráadásul nem véletlenül jutottak a kérdőívekhez, hanem egy motoros segítségével, aki 2020. július 4-én, a Momentum Fórum üzlet melletti standjánál adta át nekik. A portálhoz eljuttatott fotókon látható is, hogy egy motoros a sétálóutcára behajtva nemzeti konzultációs borítékokat húz elő belső zsebéből, majd ezeket átadja a momentumos aktivistáknak, akik miután kiszedték az íveket és a kísérő leveleket, visszaadják azokat a férfinak.

Forrás: Pestisrácok

A bukósisakos, láthatósági mellényt viselő alak végül a köztéri szemetesbe helyezi az íveket, majd egy rendszám nélküli motorral távozik a helyszínről. A különös jelenetre felfigyelt néhány járókelő is, akik miután kiszedték a kukából leveleket, odamentek a Momentum standjához, hogy számon kérjék a látottakat.

Az aktivisták persze letagadták, hogy mindez megtörtént volna, sőt, azt hazudták, hogy nem is tudják miről van szó, a motorost sem ismerik.

A kínos magyarázkodást még akkor sem hagyták abba, amikor megmutatták nekik a telefonnal készített felvételeket.

Forrás: Pestisrácok

Mint arról az Origo elsőként beszámolt, nem ez az első baloldali támadás a nemzeti konzultációs borítékok ellen, június végén egy nő egy szolnoki ház postaládájából lopott ki egy borítékot. Szerencsére arról az esetről is felvétel készült, de felmerül a kérdés: mindeközben hány balliberális borítéklopás marad titokban?

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!