A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
3
Ezüstérem
3
Bronzérem
2
HUNMagyarország
12:00VízilabdaMagyarország-Szerbia

Elfogták a pénzért motorral érkező unokázós csalót

unokázós futár elfogása
Az unokázós csalók futárát a Budapest X. kerületében fogták el szombaton délután.
Vágólapra másolva!
A Budapesti Rendőr-főkapitányság unokázós nyomozócsoportja, és a Zseblopási Alosztály nyomozói elfogtak egy 35 éves férfit, aki négy alkalommal vett át pénzt átvert idős emeberektől - számolt be honlapján a rendőrség.
Vágólapra másolva!

2020. június 26. és július 25. között a férfi ismeretlen társa, négy alkalommal

idős embereket hívott fel azzal a történettel, hogy unokájukat megverték, bezárták és csak akkor engedik el, ha kifizetik a kért pénzt.

Ezt követően mind a négy idős ember a megtakarított pénzét átadta annak a férfinek, aki a pénzért minden alkalommal motorral érkezett.

Illusztráció. Forrás: WWW.POLICE.HU

Az idős nő, akit először felhívtak kétmillió forintot, a második pedig körülbelül négy és félmillió forintot adott át a férfinak. Harmadszorra egy idős férfi adott át 800 ezer forintot a csalónak.

A negyedik alkalommal 2020. július 25-én 13 órakor a motoros csalót, amikor egy idős asszony több mint két és félmillió forintot akart neki átadni, a budapesti rendőrök tetten érték.

Az unokázós csalók futárát a Budapest X. kerületében fogták el szombaton kora délután. Forrás: WWW.POLICE.HU

A 35 éves O. Istvánt a nyomozók Budapest X. kerületében a Sütöde utcánál fogták el, majd előállították a XIII. kerületi Rendőrkapitányságra.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitányságának nyomozói O. Istvánt négyrendbeli csalás bűntett miatt gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

A nyomozók az unokázós futár motorját lefoglalták.

Az idős asszonynak, akit 2020. július 25-én akartak átverni, a pénzt a rendőrök visszaadták.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!