Halálra gázolt egy idős férfit, de nem állt meg, keresik a rendőrök

Vágólapra másolva!
A 26-os főúton vasárnap halálra gázoltak egy 60 éves embert. A rendőrség a lakosság segítségét kéri, hogy azonosítani tudják a gázolót - írja a police.hu.
Vágólapra másolva!

Vasárnap a késő esti órákban a 26-os számú főúton, feltehetően Ózdról Kazincbarcika felé közlekedett egy ismeretlen típusú és színű autó, amely az úttest szélén sétáló 60 éves sajógalgóci férfit elütötte. A 23 óra után a helyszínre érkező rendőrök a férfi ellátásához mentőt hívtak, azonban ő olyan súlyosan megsérült, hogy a kórházba szállítása alatt meghalt.

Az elgázolt férfi pólója Forrás: police.hu

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság ismeretlen tettes ellen indított eljárást. Arra kérik a lakosságot, hogy aki a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, vagy látta az esetet hívja a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-46/514-506-os telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a nap 24 órájában ingyenesen hívható 06-80/555-111 Telefontanú zöldszámán vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!