A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0
HUNMuhari Eszter
19:25VívásAuriane Mallo-Breton-Eszter Muhari
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNMagyarország
21:44ÚszásSzabad 4 x 100m
HUNPóta Georgina
22:15AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Mesterházy Attila le akarja váltani Tóth Bertalant

Vágólapra másolva!
Elindul az MSZP társelnöki posztjáért Mesterházy Attila - jelentette be az MSZP volt elnöke az ATV Egyenes Beszéd című műsorában, megerősítve a Magyar Nemzet korábbi információit. Ez azt jelenti, hogy Mesterházy szembeszáll az MSZP jelenlegi elnökével, Tóth Bertalannal.
Vágólapra másolva!

Mesterházy azt mondta, mélyponton van az MSZP, 5-7 százalékon áll a biztos szavazók között (sőt, egyes kutatások szerint már az 5 százalékot sem éri el).

Ahogy azt a Magyar Nemzet alapján megírtuk, Mesterházyt a szocialisták megyei elnökei kérték fel indulásra, mert elégedetlenek Tóth Bertalannal, Mesterházy pedig engedett a kérésnek.

Mindez azt jelenti, hogy egyáltalán nem biztos, hogy a szocialisták a Tóth Bertalan-Kunhalmi Ágnes párossal vágnak neki a 2022-es országgyűlési választásnak.

A 2018-as áprilisi választáson elszenvedett katasztrofális választási vereség után az MSZP akkori teljes vezetése lemondott, majd a júniusi tisztújító kongresszuson Tóth Bertalan kis többséggel nyert, mindössze 54 százalékot szerzett Mesterházy 46 százalékával szemben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!