A vidék családi hetilapjává vált a 75 éves Szabad Föld

Vágólapra másolva!
A magyar vidék családi lapjává vált napjainkra a 75 évvel ezelőtt indult Szabad Föld – mondta Gajdics Ottó, a lap főszerkesztője. A mai napig az egyik legnagyobb példányszámú hetilap a Szabad Föld Magyarországon, és ezt a pozíciót a jövőben is szeretnénk megtartani – tette hozzá. 
Vágólapra másolva!

A Szabad Föld 75 éves évfordulóját többféle módon ünnepli meg a lap – mondta Gajdics Ottó az Origónak. A Szabad Föld főszerkesztője kifejtette, hogy a pénteken megjelent számban egy 24 oldalas melléklettel emlékeznek a mögöttünk hagyott 75 évre, valamint hamarosan egy nagyszabású összejövetelt tartanak a lap régi és jelenlegi munkatársai között. Tervben volt egy közönségtalálkozó is, de azt a járványhelyzetre tekintettel le kellett mondani – tette hozzá.

Gajdics Ottó kifejtette, hogy

A főszerkesztő példaként említette, hogy az egészségvédelmen át a kerti tanácsokig segítik az olvasók mindennapi életét.

75 éves a Szabad Föld Forrás: Origo

A magyar vidék lapjává vált a Szabad Föld, de ez nem jelenti azt, hogy nem írnak budapesti témákról – mondta Gajdics Ottó. Szólt arról is, hogy a mindennapi életet segítő írások mellett nagyinterjúk és kétkolumnás riportok is megtalálhatóak a lapban. Az utóbbi műfajok sajnos egyre inkább eltűnőben vannak a magyar sajtóban, de a Szabad Földben a jövőben is megtalálhatóak lesznek.

A mai napig az egyik legnagyobb példányszámú hetilap a Szabad Föld Magyarországon, és ezt a pozíciót a jövőben is szeretnénk megtartani. Gajdics Ottó elmondta, hogy

Természetesen megújult az újság honlapja is, de az igazi az, ha valaki a kezébe tudja venni a hetilapot, és alaposan végig tudja olvasni – zárta a főszerkesztő.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről