A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMészáros Krisztofer
11:00TornaBodzás gyakorlat
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton
HUNPóta Georgina
22:30AsztaliteniszGeorgina Pota-Xiaona Shan
NyílNyíl

Ragyogó, egyre melegebb idő lesz

Vágólapra másolva!
Csütörtökön sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk, de elvétve zivatarok is kialakulhatnak. A hétvégére visszatér a nyárias meleg.
Vágólapra másolva!

A Köpönyeg.hu előrejelzése:

Ma
Sok napsütésre, kevés felhőre számíthatunk. Zápor elvétve alakul csak ki. Az északnyugati szél megélénkül. Reggel 5 és 13, délután 22 és 27 fok között alakul a hőmérséklet.

Kora délután zivatarok miatt

elsőfokú, citromsárga riasztást adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) Győr-Moson-Sopron és Vas megye egyes területeire.

Itt az elsődleges veszélyforrást a villámlás jelent, emellett esetenként megerősödhet a szél, és jégeső is előfordulhat.

Péntek
Derült, ragyogóan napos, száraz idő várható. Szinte kizárt a csapadék. Eleinte még élénk lehet a légmozgás, aztán napközben fokozatosan gyengül. Kellemes, 25 fok körüli értékeket mérhetünk délután.

Hétvége
Túlnyomóan napos időre, erősödő nappali felmelegedésre van kilátás. Visszatér a nyárias meleg: délutánonként 25-30 fok valószínű.

Hétfő
Egy gyenge hidegfront hatására megerősödik az északnyugati szél, és elszórtan - főleg északon - záporok fordulnak elő. Egyelőre marad a szeptemberi kánikula.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!