A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMagyarország
09:00KézilabdaBrazília-Magyarország
HUNPongrácz Bence
10:30CselgáncsIsmael Alhassane-Bence Pongracz
HUNPásztor Flóra
10:55VívásFlora Pasztor-Jacqueline Dubrovich
HUNAndrásfi Tibor
12:50VívásRuben Limardo-Tibor Andrasfi
HUNFucsovics Márton
13:30TeniszMarton Fucsovics-Rafael Nadal
HUNMarozsán Fábián
15:00TeniszFabian Marozsan-Ugo Humbert
HUNHámori Luca
17:22ÖkölvívásGrainne Walsh-Ana Hamori
HUNMagyarország
19:30VízilabdaFranciaország-Magyarország
NyílNyíl

A Fidesz kifogásolja, hogy Karácsony Gergely megszorító intézkedéseket vezetne be 2021-től

Vágólapra másolva!
Budapestre nem térhet vissza a gazdasági stagnálás, a kátyúk és az eladósodás időszaka - így kommentálta a Fidesz budapesti képviselőcsoportja, hogy Karácsony Gergely megszorító intézkedéseket jelentett be az ATV tegnapi híradójában.
Vágólapra másolva!

A televízió vasárnapi tudósításában kiemelte, hogy a főpolgármester a "spórolást" a vezetésen kezdené. "Így sem lesz elég pénz, hogy biztosítsuk a közszolgálatok színvonalát" - fogalmazott, hozzátéve, hogy sok olyan beruházást kell majd elhalasztani, ami hozzájárul a biztonságos városüzemeltetéshez. Szavaiból kiderült, hogy a kátyúzás mellett a csőhálózatok fejlesztésére és a víziközmű-hálózat karbantartására is kevesebb forrás megy majd. Mint ismert, a kátyúk a Demszky-korszakot szimbolizálják, akkoriban rendkívül rossz állapotban voltak az utak.

Végül bejelentette, hogy a főváros takarékossági csomaggal készül. "Egy nagyon markáns csomagot állítunk össze, amely megpróbálja racionálisabbá tenni a város működését és valóban a vezetés költségein fog spórolni" - zárta gondolatait.

- így kommentálta a főpolgármester bejelentését a budapesti Fidesz-KDNP, akik szerint ezzel eldőlt, hogy "jövőre kátyúsak maradnak az utak és hagyják tönkremenni a víziközmű-hálózatot."

Úgy látják, a koronavírus-járvány gazdasági hatásait mindenki érzi, ezért a halasztható beruházások átütemezéséről lehet gondolkodni, de az emberek mindennapjait érintő szolgáltatásokból nem lehet visszavenni. "Budapest normális működéséhez a szemétszállítást, a csatornaszolgáltatást és az utak állapotát a jelenlegi színvonalon megtartani, sőt fejleszteni kell. Egy világváros polgárai mindezt megérdemlik." - fűzték hozzá. Majd a Demszky-érára utalva kijelentették, hogy

Budapestre nem térhet vissza a gazdasági stagnálás, a kátyúk és az eladósodás időszaka.

A kormánypártok ugyanakkor azt üdvözlik, hogy a főpolgármester a főváros vezetésén is spórolni akar. "Van hova nyúlnia a főpolgármesternek: öt helyettese van komoly fizetésekkel, több mint 40 tanácsadó segíti a mindennapjait és a Facebook oldalát is több mint 10 ember szerkeszti." - egészítették ki a korábbiakat.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!