Autószállító gázolhatta halálra a férfit, akinek a holttestét az M1-es autópálya mellett találták meg

Vágólapra másolva!
A rendőrök a lakosság segítségét kérik az M1-es autópályán, Tata térségében történt balesetben. A baleset szemtanúit keresik - írta a police.hu.
Vágólapra másolva!

Tegnap beszámoltunk arról, hogy egy holttestet találtak az M1-es autópálya mellett. A Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai azóta kiderítették, hogy az autópálya leállósávjában talált férfit halálra gázolták.

A rendőrség azt is kiderítette, hogy a gyanúsított 2020. november 26-án 17 óra 15 perc körül egy járműszerelvénnyel - tehát utánfutóval - közlekedett az M1-es autópálya Győr felé vezető oldalán. Haladása során

a 66-os kilométerszelvénynél pedig egy ismeretlen személyazonosságú férfin áthajtott, aki olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette.

A rendőrség most arra kér bárkit aki látta a balesetet, vagy azzal kapcsolatban információval rendelkezik, hogy akár a névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöldszámán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!