A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
4
Ezüstérem
5
Bronzérem
5
HUNMagyarország
19:35VízilabdaGyőztes QF 3-Győztes QF 4
HUNMárton Viviana
21:19TekvondoViviana Marton-Aleksandra Perisic
NyílNyíl

Orbán Viktor kutatókkal egyeztetett a Karmelita kolostorban - fotók

GULYÁS Gergely; ORBÁN Viktor; MERKELY Béla; ROGÁN Antal; PALKOVICS László; SZÓCSKA Miklós
Budapest, 2020. november 7. A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök (b3) tudományos szakemberekkel tanácskozik a Karmelita kolostorban 2020. november 7-én. Mellette Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter (b), Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter (b2), Palkovics László innovációs és technológiai miniszter (b4), szemben Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora (j), Szócska Miklós, a Semmelweis Egyetem egészségügyi közszolgálati karának dékánja (j2) és Röst Gergely, a Szegedi Tudományegyetem járványtannal foglalkozó matematikusa (j3). MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda
Vágólapra másolva!
Orbán Viktor miniszterelnök szombaton szakemberekkel egyeztetett a koronavírus-járvánnyal kapcsolatban, a Karmelita kolostorban. A miniszterelnök a közösségi oldalára feltöltött videóban a megbeszélést követően azt mondta, a koronavírus-járványra a vakcina jelenti a megoldást, amely már belátható távolságban van.
Vágólapra másolva!

Mint arról az Origo is beszámolt, Orbán Viktor a szombati tanácskozás után azt mondta: "jó esélyünk van arra, hogy európai, kínai és orosz vakcina is időben jusson Magyarországra, és megfelelő ellenőrzés után elérhetővé tegyük azok számára, akik önkéntesen be akarják magukat oltatni".

A Miniszterelnöki Sajtóiroda által közreadott képen Orbán Viktor miniszterelnök tudományos szakemberekkel tanácskozik a Karmelita kolostorban. Mellette Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter, Rogán Antal, a Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter, Palkovics László innovációs és technológiai miniszter, szemben Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora, Szócska Miklós, a Semmelweis Egyetem egészségügyi közszolgálati karának dékánja és Röst Gergely, a Szegedi Tudományegyetem járványtannal foglalkozó matematikusa Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A miniszterelnök elmondta, hogy szombaton beszélt Sebastian Kurz osztrák kancellárral is, akit arra kért, ossza meg az osztrák tapasztalatokat.

Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

A miniszterelnök azt is elmondta, vasárnap a gazdaság kerül terítékre, az iparkamara elnökét várja, hétfő reggel pedig az operatív törzs ülésezik.

Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán
Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!