A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
6
Ezüstérem
7
Bronzérem
6

Soros György akarata érvényesült az Európai Parlamentben

Vágólapra másolva!
Megállapodtak a tagállamok és az Európai Parlament azzal kapcsolatban, hogy a jogállamiságot és az uniós kifizetéseket összekössék. Vagyis Soros akarata érvényesült. Ő volt ugyanis az, aki ezt javasolta. 
Vágólapra másolva!

A bevándorláspárti milliárdos javaslata úgy szólt, hogy csak az kapjon pénzt, aki bevándorlókat is befogad. Éppen ezzel egy időben a Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen a menekültügyi jogszabályok miatt.

Azt akarják, hogy Magyarországra szabadon beléphessenek azok a migránsok,

akik menekültkérelmet akarnak beadni. Magyarország a mostani merényletek után ezt nem akarja elfogadni.

Kegyetlen merényletek, terrorista migránsok

A bécsi terrortámadás pár napja történt, négy ártatlan ember halt meg, az Iszlám Állam vállalta magára a merényletet. Egy egyetemista lány is meghalt a támadásban. A franciaországi Nizzában múlt héten lefejeztek egy nőt egy templomban, egy férfi torkát elvágták, a templom előtt egy nőt pedig halálra késeltek. A terrorista folyamatosan azt üvöltötte, hogy Allah akbar. Október közepén Párizs egyik elővárosában a nyílt utcán fejeztek le egy tanárt egy 18 éves migráns, Abdoullakh A. A saját kollégái előtt. A kivételesen brutális gyilkosság indoka az volt, hogy a történelemtanár a szólásszabadságról beszélt az egyik órán, ezzel összefüggésben Mohamed-karikatúrákat mutatott, ez pedig nem tetszett a muszlim diákoknak és a szüleiknek.

Varga Judit: Az Európai Parlamentnek a járvánnyal kellene foglalkoznia

Ideje lenne, hogy az Európai Parlament

a probléma helyett a megoldás részévé váljon, és ne veszélyeztesse az uniós költségvetés elfogadását.

Enélkül az EU nem tud segítséget nyújtani azoknak a tagállamoknak, amelyek erre leginkább rászorulnak – írta legújabb Facebook-bejegyzésében Varga Judit igazságügy-miniszter, itt írtunk róla bővebben.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!