A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
1
HUNMuhari Eszter
19:25VívásEszter Muhari-Auriane Mallo-Breton

Mert szerelmes vagyok a feleségembe

Vágólapra másolva!
Itt egy remek karácsonyi ajándék.
Vágólapra másolva!

Már többször is meséltem arról, hogy milyen állomásokat jártam be eddig a fotós pályafutásom során. Gondolok itt arra, hogy milyen rendszereim voltak. Valahogy az eddigi írásaim során csak egészen minimális említést kapott a Canon EOS M50. Ennek az lehet a fő oka, hogy bár a felszerelés családban volt, de nem az én tulajdonomat képezte. A feleségem rendszere volt.

Már több, mint 11 éve vagyunk házasok és bő 12 éve ismerjük egymást. Hogy mennyire volt szerelem első látásra azt nem tudnám megmondani, de az biztosan árulkodó lehet, hogy a megismerkedésünk napjától számítva nagyjából 1.5-2 hónapra kértem meg a kezét. Az első pillanattól egy olyan érzés van bennem, amikor vele vagyok, mint ha hazaérkeznék. Ez egy nagyon jó érzés a mai napig.

Forrás: Origo

Már a találkozásunkkor is fotózgattam, de az valóban csak kattintgatások voltak. Semmi ismeretem nem volt a kidolgozás terén és igazán pénzem sem volt, hogy egy kicsit komolyabb felszerelést vegyek. Hozzá teszem, hogy a tudásom még az akkoriban használt Fujifilm bridge gépemhez is kevés volt. Az első DSLR vázamat dupla kit-ben a feleségemtől kaptam. Ez egy erősen belépő szintű felszerelés volt egy alap zoom-al és egy tele zoom-mal. Azt hiszem, hogy én egy nagyon szerencsés fickó vagyok, mert a feleségem rendkívüli módon támogatja a fotózásomat. Nem kell előtte számlákat rejtegetnem, meg magyarázkodnom, hogy miért költöttem annyi pénzt egy fotós cuccra amennyit. Persze ehhez az is hozzátartozik, hogy addig nyújtózkodok ameddig a takaróm ér és nem verem a családot adósságokba és nem nullázom le a kasszát egy optikáért.

Forrás: Origo

Mindig is azt vallottam, hogy lakik bennem egy hippi, akit nem érdekel a pénz, aki elalszik egy padon is, ha kell és bár időnként bennem is elindul a vágy egy egy szép csecsebecse iránt, de alapjában véve soha nem vágytam fényűzésre. Talán ez a családi hátteremből is adódhat továbbá, hogy egy rövidebb ideig ugyan, de megjártam a hajléktalanságot is. A feleségem is a konzervatívabb életformát támogatja, de ő a szakmájából adódóan kifejezetten racionális gondolkodású és mivel könyvelő, nálunk nincs olyan, hogy a havi kiadásokban szerepeljenek olyan tételek, amikkel nem tudunk elszámolni a családi kassza felé. Azt hiszem, hogy az én kissé bohém életemhez pont egy ilyen társ illik, aki a megfelelő úton tart.

Nagyon szerettem volna, ha ő is részese a fotós énemnek és együtt űzhetnénk ezt a csodás elfoglaltságot. Látok a környezetben párokat, akik együtt dolgoznak és bizony nagyon irigykedek rájuk, mert van-e megbízhatóbb társ a házastársnál? Elhatároztam, hogy meglepem egy fényképezőgéppel.

A cikk folytatódik az alábbi linken: https://zarido.hu/mert-szerelmes-vagyok-a-felesegembe/

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!