Az Orbán-kormány a családok támogatását választotta

Vágólapra másolva!
Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője, a Fidesz szóvivője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt a jövő évi költségvetésről, a járványveszélyről, valamint az európai nagy feladatokról.
Vágólapra másolva!

A Parlament ülésén döntöttek az ország jövő évi költségvetéséről, az iskolaőrség bevezetéséről, sok más fontos témáról is. Az iskolaőrség kapcsán a politikus elmondta, a szabályozást az élet kényszerítette ki, mindenki azt szeretné, ha az iskolákban ne legyen erőszak, helyette rend legyen. De sajnos voltak olyan esetek, amikor diákok, szülők támadtak a tanárokra.

Hollik István azt kifejezetten sajnálatosnak tartotta, hogy az ellenzék nemmel szavazott a jövő évi költségvetésre, már azért, mert a kormánypártok véleménye szerint ez a büdzsé nagyon jó alapot ad arra, hogy az ország a gazdaságát újra tudja indítani, a magyar vállalkozásokat,. a munkahelyeket meg tudja védeni, ezt ráadásul úgy, hogy a járvány jövőre is itt lesz. A képviselő szerint

Az Orbán-kormány ezzel szemben egy teljesen más utat választ, a családok támogatását, ezek között új elem is lesz, a CSED összegét például a kismamák bruttó bérének 100 százalékát teszi ki. De a baloldali kormányokkal ellentétben a polgári kormány adót csökkent.

A teljes beszélgetést itt olvashatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!