Most úgy látszik, ezt a küzdelmet Európa elveszítette

Vágólapra másolva!
Hollik István, a KDNP országgyűlési képviselője, a Fidesz szóvivője a Heti Tv Pirkadat című műsorában beszélt az Európai Unió tagállamai közt szétosztandó hitelről, annak kockázatairól.
Vágólapra másolva!

A politikus nemrégiben nyilatkozta azt, hogy amennyiben a főváros nem képes megkezdeni a Lánchíd felújítását, akkor annak kezelői jogát átveszi az állam, így magára vállalja annak minden terhét. Mint hozzátette, erről többször is beszélgettek a frakcióban, ma már mindenki tud minden információt, mindenki látja, hogy minden forrás rendelkezésre áll.

Ma már nem áll meg Budapest vezetésének azon érvelése, hogy a korábbi megállapodás nem jó, ami szerint a Lánchidat csak az Alagúttal együtt lehet felújítani, a kormány tudniillik engedélyt adott arra, hogy a korábban megítélt támogatást csak a híd renoválására fordítsák. Minderre február végén került sor, így nem érthető, mit is tett azóta a fővárosi vezetés. Az egészet egy rosszízű politikai vita kíséri, amit már nagyon jó lenne mögöttünk hagyni – jegyezte meg Hollik István, ezért is tette meg a javaslatát, hogy ezzel is noszogassa Budapestet, véleménye szerint ez sikeres volt, hiszen úgy tűnik elkezdtek intézkedni.

A teljes beszélgetést itt olvaahatják.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!