Ismét nevetséges helyzetbe került Hadházy Ákos

Vágólapra másolva!
Ha maga a vita tárgya nem lenne drámai, akkor nyugodtan írhatnánk: most mindenki Hadházy Ákoson nevet. Ismét. De annyi egészen biztosan vitathatatlan: nevetséges helyzetbe került. Ismét. A kormányt akarta bírálni, de - fogalmazzunk finoman - tudatlanságából adódóan egy önkormányzatot sikerült, ami történetesen baloldali.
Vágólapra másolva!

Hadházy Ákos a Facebookján kitett egy videót - pontosabban empátiát lódítva csak egy linket, de ott ugyanúgy megnézhető a felvétel -, ami szerint a szentendrei halottasházban méltatlan körülmények vannak, a halott embereket egymás hegyén-hátán tartják.

Az LMP-nek sem kellő, most független képviselő emiatt a kormányt bírálta, jöttek az unalomig ismert, Kálmán Olga régebbi műsoraiban naponta ismételgetett közhelyek az egészségügyről, kórházak állapotáról, a kormány felelősségéről, így meg úgy propaganda, satöbbi, satöbbi.

Csakhogy: az általa mutogatott felvételek a szentendrei önkormányzat felügyelete és fenntartása alá tartozó halottasházban készültek, a szentendrei polgármester pedig a baloldal által támogatott Fülöp Zsolt. Vagyis, nem a kormányhoz, hanem hozzá kellene fordulnia.

Valószínűleg vagy azt nem tudta Hadházy Ákos, hogy a halottasházat a helyi önkormányzat tartja fent, vagy azt nem, hogy a szentendrei polgármester nem kormánypárti. Vagy egyiket sem tudta.

Mindenesetre Fülöp Zsolt már vizsgálatot indított a halottasházzal kapcsolatban.

Az egész akciót nyilvánvalóan azért szervezte Hadházy Ákos, hogy megpróbálja bebizonyítani, a koronavírus-járványt a kormány nem megfeleően kezeli. Azonban úgy tudjuk, a szentendrei halottasházban egyetlenegy olyan ember nem volt, aki koronavírusban halt volna meg.

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről